Parim IT firma profiil

Midagi nii ehad pole ammu lugenud kui firma profiil
     - Lahendused

on Eesti erakapitalil põhinev firma, mille põhitegevus on . Firma on tegutsenud . aastast.

Meie töö tulemusena saavutatakse infosüsteemi viimine vastavusse rahvusvahelise standardi nõuetega, mis praktikas võib tuua kaasa ettevõtte kaitsetaseme paranemise. Meie teguviisiks on IT valdkonna täislahendused, võtmed kätte meetodil (IT struktuuri analüüs, projekteerimine, väljaehitamine, käivitamine ning järelhooldus.) Meie ülesanne on teha teie arvutisüsteemid võimalikult töökindlaks ja silmapaistmatuks – et teie saaksite keskenduda oma põhitegevusele.

Näeme ennast kliendi infosüsteemide arendamise juures peatöövõtjana ja nõuandjana. Me töötame selle nimel, et pakkuda oma klientidele parima kvaliteediga projekte. on oma tegevuses keskendunud peamiselt väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele. Suurematele ettevõtetele pakume spetsiifilisi lahendusi.

Meie jaoks on väga tähtis töötajate kõrge pühendumus, mis tagab parimad töötulemused. Meie oskustöölised annavad teenusele garantii ja pakuvad tehnilist tuge muudud tark- ja riistvarale. Firmas töötavad IT alase töökogemusega sertifitseeritud spetsialistid, kelle teadmiste pagas on formeerunud pikaajalise tööstaazhi arvel Eesti suurimates ning tuntuimates infotehnoloogia kontsernides.

Te ostsite keerulise programmitoe? Teil tekib probleeme infoturbesüsteemide ekspluateerimisega? Teie IT-spetsialistil tekib sageli raskusi probleemidega, mille lahendamine võtab liiga kaua aega? Sellistel juhtumitel on otstarbeks kaasata kõrvalist abi spetsialisti-konsultandi näol: vastavalt outsourcing printsiipidele kokkuleppe alusel. Töötame väikestes ja paindlikes tiimides. Firma on aastatega saavutanud juhtiva positsiooni keerukamate ülesannete lahendamiseks loodavate tarkvara-lahenduste sektoris.

Missioonist tulenevalt on eelkõige individuaaltellimuste firma. Selline profiil nõuab paindlikust ja metoodilist lähenemist ning teostamist suhtelises kiiruses ja hinnas. Oleme püüdnud neid tingimusi oma klientidele täita ning teeme seda ka edaspidi. Mõistagi pole individuaaltellimus tervikuna sama kiire ja odav kui masstootmine, kuid kogemus näitab, et eritingimustega individuaaltellimuse mahutamine valmisandmete tootmisele spetsialiseerunud firma tööskeemidesse läheb siiski kallimaks ja aeganõudvamaks. Meie eesmärgiks on kliendi pikemaajaline rahulolu, mille oluliseks kriteeriumiks on ka tähtaegadest kinnipidamine.

Teie uus koostööpartner – .

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>