Parim IT firma profiil

firma profiil
     - Kui IT inspireerib

on asutatud aastal Eesti erakapitali poolt peamise eesmärgiga pakkuda ettevõtetele ja asutustele Eestis lahendus vallas.

Mõne aasta eest ei osatud ingliskeelset sõna outsourcing eesti keeli öeldagi, tänaseks on nii koristamise kui turvamise sisseostmine ehk outsourcing saanud loomulikuks asjaks. Meie põhisuund on . Erinevalt ühele või paarile valdkonnale, reeglina standardiseeritud metodoloogiate kasutamisele ning valmisandmete tootmisele spetsialiseerunud firmadest, kuulub laia metoodilist arsenali kasutavate ja kliendi probleemist lähtuvate firmade hulka.

muudab informatsiooni ärieduks! Me oleme operatiivsed oma tegevuses, korrektsed ja täpsed ning meie personaalne suhtumine klienti saab tähendada ainult ühte: kõrget teenuse kvaliteeti. Oleme tõestanud oma kompetentsust mitmete Eesti suuremate ettevõtete andmebaaside, veebilahenduste ja integreeritud infosüsteemide arendamisel.

Meie tiim on suunatud modernsete, Interneti ja intranetikesksete tarkvaralahenduste loomisele ja juurutamisele. Firmas töötavad IT alase töökogemusega sertifitseeritud spetsialistid, kelle teadmiste pagas on formeerunud pikaajalise tööstaazhi arvel Eesti suurimates ning tuntuimates infotehnoloogia kontsernides. meeskonda kuuluvad kõrgelt kvalifitseeritud töötajad, kellest enamus omab aastatepikkust pikaajalist kogemust ja oskusteavet meie tegevusvaldkonnas.

IT vallas on muutused kiired ja tihti tuleb midagi kiirelt ümber korraldada. Kliendi jaoks võib kiirete soovide täitmine olla läbi ahela kliendihaldur-hooldusjuht-tehnik väga pikk ja lohisev. Ka siin tuleb appi leping: läbirääkimiste faasis tuleb soovid korralikult paberile panna. Kliendi ja teenuse osutaja vahel sõlmitakse koostööleping, milles olulisimaks on kliendi rahulolu. On vaja olla kliendikeskne, mis põhineb pikaajalistel suhetel, kompetentsusel ja e-tehnoloogial Kuna peame oluliseks teenuste kvaliteeti, ei ole firma ennast soovitud tasemel spetsialistide piiratud ressurssi tõttu avalikult reklaaminud ja tööd on peamiselt saadud soovituste kaudu.

Missioonist tulenevalt on eelkõige individuaaltellimuste firma. Selline profiil nõuab paindlikust ja metoodilist lähenemist ning teostamist suhtelises kiiruses ja hinnas. Oleme püüdnud neid tingimusi oma klientidele täita ning teeme seda ka edaspidi. Mõistagi pole individuaaltellimus tervikuna sama kiire ja odav kui masstootmine, kuid kogemus näitab, et eritingimustega individuaaltellimuse mahutamine valmisandmete tootmisele spetsialiseerunud firma tööskeemidesse läheb siiski kallimaks ja aeganõudvamaks. Tulevikuvisioon: olla tunnustatuim tarkvaralahenduste pakkuja Eestis, oma klientide seas hinnatud kõrge kvaliteedi ja uuenduslike lahenduste poolest.

Ehk saame aidata ka Teie ettevõtte tegevust efektiivsemaks muuta?

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>