Firma profiil

Midagi nii ehad pole ammu lugenud kui firma profiil
     - Meie loome

on asutatud . aasta alguses ning me tegeleme mitmesuguste asjadega: . Põhilisteks märksõnadeks oleksid .

poolt pakutav IT alane ärikonsultatsioon aitab organisatsioonil saada paremat ülevaadet infosüsteemide olukorrast. Firma tööprintsiibiks on arendamis- ja juurutamisprotsesside professionaalsus, kliendi vajadustega arvestamine ning soov teha oma klientidega pikaajalist koostööd. on professionaalsel partnerlusel põhinev tööga tegelev ettevõte.

Kasutades paindlikku ning kliendisõbralikku teenindusvormi, püüame alati leida parima hinna-kvaliteedi suhtega IT lahendust igale kliendile, kes meie poole pöördub. Me mitte ainult ei täida klientide ootusi, vaid ületame neid ikka ja jälle. Oleme tõestanud oma kompetentsust mitmete Eesti suuremate ettevõtete andmebaaside, veebilahenduste ja integreeritud infosüsteemide arendamisel.

Meie organisatsiooni iseloomustavad kompetentsed, lojaalsed ja arenemisvõimelised töötajad, kõrge töökultuur, otsustus- ja vastutusvõimelised juhid ning usaldusväärsed kliendisuhted. Meil on väike, sõbralik, rutiinivaba ja oma tööd armastav tiim. Meie meeskond on valdavalt infotehnoloogilise või majandusliku kõrgharidusega või on vastavat kõrgharidust omandamas.

Alati on hea loota usaldusväärsele partnerile. Meie poole pöördudes võite olla kindlad, et soovitud töö saab alati tehtud. on juhtiv valdkonna esindaja Eestis, Lätis ja Leedus. Väga oluliseks peame koostööd kasutajaga nii arendusjärgus kui kasutusprotsessis, sest iga infosüsteemi efektiivsuse aluseks on süsteemi vastavus organisatsiooni spetsiifikale ja töökeskkonnale ning suutlikkus areneda koos organisatsiooni ja infotehnoloogiliste võimalustega.

Firma eesmärk on olla valdkonna innovatsioonikeskuseks, mis katab innovatsiooniahelas kõik. Tulevikuvisioon: olla tunnustatuim tarkvaralahenduste pakkuja Eestis, oma klientide seas hinnatud kõrge kvaliteedi ja uuenduslike lahenduste poolest.

Edu tagamiseks on kaks suurt saladust: 1) Ära räägi kõike kõigile.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>