Iseloomustus mu hea sõbra kohta

Kuna olen poole kohaga ka õpetaja siis meil kirjutati täna õpilase kohta iseloomustus: Majandusülikool
31.03.2013
Mati Suvaline iseloomustus

Praktika sooritas Mati firmas AS Pesumasinad ja sõbrad, õppis kiiresti tundma meie põhifunktsioone ja täiendavaid ülesandeid, kohustusi ja vastutusi

Tööülesannete teostamise olulisemaid aspekte oli suhtlus klientidega, leppimaks kokku hoolduse teostamise ajad, vajadusel asendusarvutite organiseerimine.

Mati saavutab kõigiga hea kontakti, toetab kolleege ning jagab oma häid erialaseid teadmisi ka kaaslastele. Oma töös oli praktikant rahulik ja järjekindel. Alustatud töö viidi alati lõpuni. Mati on initsiatiivikas ning õpihimuline, viib ennast uute toodetega iseseisvalt ja kiiresti kutssi ning soovib alati uusi teadminija kogemusi rakendada.

Praktikant sai hakkama kõikide kokkulepitud ülesannetega ning üldhinnang Mati teenindamiskvaliteedi, suhtlemis- ja käitusmisoskuste kohta ei ole klientidel kaebusi laekunud, pigem vastupidi – on avaldatud tänu abivalmiduse ja meeldiva teeninduse eest. Valdas infotehnoloogiaalaseid mõisteid. On võimalike etteantud tööülesannete kirjelduse järgi iseseisvaks tööks.

Mati on olnud pühendunud ja usaldusväärne töötaja oma tööandjale. Tunnetas vastutust ja kohustust tööülesannete täitmisel, mis on eriti oluline infotehnoloogia turvalisuse tagamisel.

Hindaksin tema tööd praktikal hindega: 5

Lugupidamisega

Ants Kupi

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>