Õpilase IT praktika iseloomustus

Meeldiv iseloomustus – Kukevere Kõrgkool
31.12.2015
Merike Marks iseloomustus

Kooli Kukevere Kõrgkool “Arvutite teadus” eriala II kursuse üliõpilane Merike Marks oli praktikal
15 jan 2008 a. kuni 25 mai 2008 a. ettevõttes HTML Stream OÜ.

Praktika jooksul tuvus Merike Marks ettevõtte HTML Stream OÜ struktuuriga. Tööülesanded: #TOOYLESANDED.

Praktikant sai talle püstitatud tööülesannetega väga hästi hakkama, ning tal ei tekkinud probleeme nende lahendamisel. Ka teiste töötajate murede lahendamisel oli ta väga innukas. Praktikant sai kõigi talle antud ülesannetega edukalt hakkama töösse suhtus kohusutundega ja tööd tegi korrektselt. Praktikandiga suhtlustasandil probleeme ei esinenud. Oma töös oli praktikant rahulik ja järjekindel. Alustatud töö viidi alati lõpuni.

Valdas infotehnoloogiaalaseid mõisteid. Praktikant sai hakkama kõikide kokkulepitud ülesannetega ning üldhinnang On võimalike etteantud tööülesannete kirjelduse järgi iseseisvaks tööks.

Merike on olnud pühendunud ja usaldusväärne töötaja oma tööandjale. Tunnetas vastutust ja kohustust tööülesannete täitmisel, mis on eriti oluline infotehnoloogia turvalisuse tagamisel. Selle lühkese ajaga elas hästi sisse HTML Stream OÜ töösse, tundis ise huvi töökorralduse vastu ja oli igati abivalmis, kohusetundlik ning täpne.

ja hindan tema praktikat hindega A.

Lugupidamisega

Igor Kräsin

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>