Iseloomustus mu hea sõbra kohta

Kuna olen poole kohaga ka õpetaja siis meil kirjutati täna õpilase kohta iseloomustus: Majandusülikool
30.06.2015
Mati Suvaline iseloomustus

Praktika sooritas Mati firmas AS Pesumasinad ja sõbrad, õppis kiiresti tundma meie põhifunktsioone ja täiendavaid ülesandeid, kohustusi ja vastutusi

Tema põhilisteks tööülesanneteks oli Pesumasina nupude keeramine õiges taktis samuti ka Pesumasina nupude keeramine õiges taktis.

Õpilane Mati Suvaline on kohustetundlik, täpne ja iseseisev. Oma töös oli praktikant rahulik ja järjekindel. Alustatud töö viidi alati lõpuni. Kolleegina on Mati abivalmis, hästi sõbralik, heasoovlik ja toetav. Mati on tagasihoidlik ja järjekindel, näitas üles aktiivselt huvi AS Pesumasinad ja sõbrad infotehnoloogiliste süsteemide vastu.

Mati teenindamiskvaliteedi, suhtlemis- ja käitusmisoskuste kohta ei ole klientidel kaebusi laekunud, pigem vastupidi – on avaldatud tänu abivalmiduse ja meeldiva teeninduse eest. Vastavalt praktika programmile pidas õpilane praktika pärvikut ja tal on valminud õigeagselt praktika aruanne. Valdas infotehnoloogiaalaseid mõisteid.

Tunnetas vastutust ja kohustust tööülesannete täitmisel, mis on eriti oluline infotehnoloogia turvalisuse tagamisel.

Praktikandi tööd hindaksin hindega 5

Lugupidamisega

Ants Kupi

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>