Firma profiil

Tallinna IT Kooli IT talitus firma profiil
     - Professionaalsed IT lahendused

Tallinna IT Kooli IT talitus on 1997 a. asutatud infotehnoloogia harisdusasutuses ettevõte. Firma peamiseks tegevusalaks on kvaliteetse IT teenus pakkumine.

Tallinna IT Kooli IT talitus on Baltimaade üks parimaid ja kogenuimaid infotehnoloogia harisdusasutuses firma, kelle tegevus kindlasti veelgi laieneb. Meie tegevus hõlmab erinevate Internetilahenduste loomist, milles on rõhk asetatud personaalsele klienditeenindusele, uudsetele ja originaalsetele lahendustele, mida kõike saadab professionaalne teostus. Oleme kindel IT partner, kelle teenuseid saab stabiilselt ja turvaliselt kasutada ja kes on kindlalt olemas ning kelle personal areneb koos IT-arenguga

Me teeme kõik selleks, et mõista oma klienti ja tema reaalseid vajadusi. Meie ülesandeks on kliendi nõustamine optimaalse, klienti rahuldava, sobivaima IT lahenduse leidmiseks. Meie sihtgrupiks on keskmised ning väiksemad riigi- ja eraettevõtted.

Meeskonnatöö – meie spetsialistid täiendavad üksteist teadmiste ja oskuste osas, kindlustades klientidele kvaliteetse töö. Oleme kindel IT partner, kes koolitab oma eksperdid ja spetsialistid ise. Meil on väike, sõbralik, rutiinivaba ja oma tööd armastav tiim.

Kujuta ette mugavat tugitooli, konservatiivses end õdusas ruumis. Sinu ees on kamin, kus praksuvad puud ning leek annab sooja ning hämarat valgust. Käeulatuses on midagi head ning sa ei pea muretsema vaid võid tegeleda sellega, mis sulle meeldib. Kui nüüd mõte läheb arvuti peale, siis tundub selline elu võimatu, sest arutid on vigased ja ei tööta kunagi. Oleks selline maailm vaid võimalik, kus ma tegelen asjadega, mis mulle meeldivad… Kuna peame oluliseks teenuste kvaliteeti, ei ole firma ennast soovitud tasemel spetsialistide piiratud ressurssi tõttu avalikult reklaaminud ja tööd on peamiselt saadud soovituste kaudu. Pakume Teile erinevaid teenuseid.

Meie missiooniks on pakkuda IT lahendusi, millega töötamine on lisaks mugavusele ja lihtsusele ka meie klientidele eluliselt vajalik ja nende äri eduks. Tulevikuvisioon: saada suurimaiks, efektiivseimaks, kvaliteetseimaks ning paindlikumaks ettevõtteks.

Meie põhimõte: Tallinna IT Kooli IT talitus on veendunud, et ettevõttevälise, spetsialiseerunud üksusena suudame me vastutada Teie ettevõtte infotehnoloogia eest.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>