Parim IT firma profiil

Tallinna IT Kooli IT talitus firma profiil
     - Kui IT inspireerib

Tallinna IT Kooli IT talitus on asutatud aastal 1997 Eesti erakapitali poolt peamise eesmärgiga pakkuda ettevõtetele ja asutustele Eestis lahendus kvaliteetse IT teenus pakkumine vallas.

Oleme tuttavad Interneti tehnoloogia kõigi võimalustega, isegi sellistega millest sa võib-olla kuulnudki pole. Iga kliendipoolse probleemi lahkamisel jälgime rangelt kliendi omapära ja tema tegevusvaldkonna spetsiifikat. Meie tegevus hõlmab erinevate Internetilahenduste loomist, milles on rõhk asetatud personaalsele klienditeenindusele, uudsetele ja originaalsetele lahendustele, mida kõike saadab professionaalne teostus.

Kasutades paindlikku ning kliendisõbralikku teenindusvormi, püüame alati leida parima hinna-kvaliteedi suhtega IT lahendust igale kliendile, kes meie poole pöördub. Kommunikatsioon on tähtis, ja mitte ainult arvutite vahel. Sama tähtis on kommunikatsioon inimeste vahel. Meie kliendid on Eesti ja Põhjamaade ettevõtted, kes soovivad muuta oma firma igapäevase töö efektiivsemaks tarkvaralahendusi kasutades.

Meie konsultantide abil on võimalik hinnata protsesside kulgu, planeerida protsessidesse ja tööjaotustesse muudatusi. Firmale on väga oluline oma töötajate töö kvaliteet ja seetõttu püüame valida töötajaid, kellel on juba kogemus. Meeskonnatöö – meie spetsialistid täiendavad üksteist teadmiste ja oskuste osas, kindlustades klientidele kvaliteetse töö.

Meie eesmärk on olla hea IT partner. Oleme valmis teostama Teile vajalike IT projektide juhtimise, et Teie saaksite keskenduda oma põhitegevusele. Pakume oma klientidele IT infrastruktuurialast täisteenuslahendust. Tööde kestvus ja maksumus sõltuvad konsultatsioonide mahust.

Meie missiooniks on luua ettevõtetele pikaajalist lisaväärtust läbi professionaalsete IT lahenduste. Tulevikuvisioon: laiendada tootmist Eestis ning saada Eesti parimaks tööandjaks.

Meie põhimõte: Tallinna IT Kooli IT talitus on veendunud, et ettevõttevälise, spetsialiseerunud üksusena suudame me vastutada Teie ettevõtte infotehnoloogia eest.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>