Õpilase iseloomustus

Meeldiv iseloomustus – Tallinna Kõrgem IT tehnikum
31.12.2014
Erki Saabas iseloomustus

Erki Saabas viibis Elion logistika osakonnas praktikal

Praktika jooksul tuvus Erki Saabas ettevõtte Elion struktuuriga. Tööülesanded: #TOOYLESANDED.

Kolleegina on Erki abivalmis, hästi sõbralik, heasoovlik ja toetav. Erki õpib ja arendab ennast ka iseseisvalt ning osaleb aktiivselt ettevõtte poolt korraldatud täiendkoolitustel Oma tööülesannetega sai ta väga hästi hakkama, ta tegi isegi rohkem kui me oodata oskasime. Töötajatega suhtemisel oli Erki viisakas ning aupaklik. Jättis endast väga avatud ja sõbraliku mulje. Erki saavutab kõigiga hea kontakti, toetab kolleege ning jagab oma häid erialaseid teadmisi ka kaaslastele.

Valdas infotehnoloogiaalaseid mõisteid. On võimalike etteantud tööülesannete kirjelduse järgi iseseisvaks tööks. Vastavalt praktika programmile pidas õpilane praktika pärvikut ja tal on valminud õigeagselt praktika aruanne.

Erki on olnud pühendunud ja usaldusväärne töötaja oma tööandjale. Praktika juhendajana jäin praktikandi tegevusega väga rahule.

Üldhinnang tehtud tööd kvaliteedile on: 4

Lugupidamisega

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>