Õpilase iseloomustus

Meeldiv iseloomustus – Kukevere Kõrgkool
30.09.2014
Merike Marks iseloomustus

Õpilane Merike Marks koolist Kukevere Kõrgkool, erialalt Arvutite teadus sooritas praktika asutuses HTML Stream OÜ ajavahemikul 15 jan 2008 a. kuni 25 mai 2008 a.. Praktika eesmärgiks oli koolis omandatud teoreetiliste teadmiste kinnitamine läbi praktika. Õpilane asus ametikohale nimetusega PHP programmeerimine.

Tema peamisteks tööülesanneteks on infosüsteemide loomine.

Merike on initsiatiivikas ning õpihimuline, viib ennast uute toodetega iseseisvalt ja kiiresti kutssi ning soovib alati uusi teadminija kogemusi rakendada. Praktikant sai talle püstitatud tööülesannetega väga hästi hakkama, ning tal ei tekkinud probleeme nende lahendamisel. Ka teiste töötajate murede lahendamisel oli ta väga innukas. Merike õpib ja arendab ennast ka iseseisvalt ning osaleb aktiivselt ettevõtte poolt korraldatud täiendkoolitustel Oma tööülesannetega sai ta väga hästi hakkama, ta tegi isegi rohkem kui me oodata oskasime. Oma ülesannetega sai Merike väga hästi hakkama, omandas kiirelt vajalikud oskused, oma töökustuste kiireks ja korrektseks täitmiseks. Merike on kohusetundlik, väga töökas, korrektne, täpne ja arenguvõimaline töötaja.

Valdas infotehnoloogiaalaseid mõisteid.

Praktika juhendajana jäin praktikandi tegevusega väga rahule. Merike on olnud pühendunud ja usaldusväärne töötaja oma tööandjale. Tunnetas vastutust ja kohustust tööülesannete täitmisel, mis on eriti oluline infotehnoloogia turvalisuse tagamisel.

Hindan praktikandi tööd: 5

Lugupidamisega

Igor Kräsin

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>