Firma profiil

Midagi nii ehad pole ammu lugenud kui Magic Ltd. firma profiil
     - ühendus homsega

Magic Ltd. on asutatud 2005. aasta alguses ning me tegeleme mitmesuguste asjadega: meelelahutus. Põhilisteks märksõnadeks oleksid magic.ee internetipood, mängukaartide ostmine ja müümine internetis.

Meie teguviisiks on IT valdkonna täislahendused, võtmed kätte meetodil (IT struktuuri analüüs, projekteerimine, väljaehitamine, käivitamine ning järelhooldus.) Meie kompetentsid integreeritud infosüsteemide loomisel tuginevad rahvusvahelistel standarditel ning rakenduvad kohalike teadmistega. Meie firma peamisteks oskusteks, mida professionaaselt magic.ee internetipood, mängukaartide ostmine ja müümine internetis tööga tegeledes peab silmas pidama, on:
Rutiinitaluvus
Professionaalsed oskused
Analüüsivõime
Teadmised infotehnoloogiast
Esinemisoskus
Teenindusvalmidus
Meeskonnatöö
Eelnev töökogemus

Magic Ltd. on suurepärast klienditeenindust pakkuv professionaalne ja usaldusväärne partner. Magic Ltd. äritegevus lähtub kliendikesksuse põhimõttest. Meie sihtgrupiks on keskmised ning väiksemad riigi- ja eraettevõtted.

Oleme kindel IT partner, kes koolitab oma eksperdid ja spetsialistid ise. Hindame kõrgelt ausust ja privaatsust. Firmale on väga oluline oma töötajate töö kvaliteet ja seetõttu püüame valida töötajaid, kellel on juba kogemus.

Oleme kogenud aina kasvavat nõudlust ja survet turvalahenduste järele, mis kaitseks võrgukeskkondi üha keerukamate rünnete vastu. Koostöös turva-ala juhtiva uuendajaga saavutame me täiesti uue taseme kaitses, mis on kindlam, vähem kallim ja kergem hallata kui eraldi, integreerimata turvatooted. On selge, et meie klientidel ei ole vajadust kõigi pakutavate teenuste järele korraga, küll aga on erinevatel etappidel vajalik erinevate teenuste komplekslahendusi. Oma praktikas oleme koostööd teinud väga erinevate klientidega – väikefirmadest rahvusvaheliste ettevõteteni.

Magic Ltd. missiooniks on aidata kaasa kliendi äritegevuse tõhustamisele ja ressursside säästmisele, rakendades oskuslikult IT alaseid teadmisi ja kogemusi. Firma loodi eesmärgiga pakkuda klientidele IT alaseid konsultatsioone, kliendi erisoovidest lähtuvat tarkvara ja infosüsteeme ning usaldusväärset partnerlust.

Kasutajate käsutuses on kogu Magic Ltd. lai oskusteave ja inimressursid.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>