Parim IT firma profiil

Quickly and With Style OÜ firma profiil
     - ühendus homsega

Quickly and With Style OÜ on Eesti erakapitalil põhinev ning infotehnoloogia alal tegutsev firma, kelle peamisteks tegevussuundadeks on kodulehekülgede tegemine, IT alane koolitus ja IT tugiisiku teenus.

Terviklahenduste loomisel eelistame vabavaralisi platvorme. Loome unikaalseid tarkvaralahendusi, mis aitavad Eesti ettevõtetel ja organisatsioonidel automatiseerida oma kõige kriitilisemaid äriprotsesse. Me rakendame oma kogemusi ja asjatundlikkust uutes projektides ning oleme valmis vastama kõikidele teie küsimustele meie toodete ja teenuste kohta.

Näeme ennast kliendi infosüsteemide arendamise juures peatöövõtjana ja nõuandjana. infotehnoloogia valdkonnas on meie sihiks pakkuda kliendile parim tehniline lahendus. Oleme tõestanud oma kompetentsust mitmete Eesti suuremate ettevõtete andmebaaside, veebilahenduste ja integreeritud infosüsteemide arendamisel.

Kliendi vajadusi silmas pidades loovad lahendusi infotehnoloogiavaldkonnas pikaajalisi kogemusi omavad spetsialistid. Quickly and With Style OÜ meeskond soovib omalt poolt aidata kaasa kogu riigi internetiarengule ja üldisele interneti aktiivsuse tõusule. Meie tiimi liikmed on kogemustega ja enamasti üle kümne aastase IT kogemusega.

Kui analüüsida Eesti turu suurust ning siin IT valdkonnas tegutsevate firmade hulka, siis tekkib tahes-tahtmata küsimus: IT firmasi on piisavalt palju – milleks siia veel ühte vaja ? Vastuses sellele küsimusele leiate ka mõttetera, mille poolest erineb eelkõige Quickly and With Style OÜ oma konkurentidest.

Quickly and With Style OÜ tegevus ei vasta traditsioonilise jaemüügi põhimõtetele – müüa kiiresti ning suurtes kogustes erinevate tarnijate poolt reklaamitud ning ettesöödetud kaupu, mille tegelik väärtus lõpptarbijale on tihtipeale kahtlase iseloomuga. Quickly and With Style OÜ vahendab oma klientidele eelkõige usaldust ning rahulolu, mitte aga odavaima hinnaga kaupa, mis kliendile tulevikus hulgaliselt peavalu võib valmistada. Alati pole ajaliselt ega rahaliselt põhjendatud süsteemide täielik väljavahetamine, vaid leidub tõhusaid meetodeid olemasoleva paremaks rakendamiseks ja täiustamiseks. Tagamaks oma klientidele parimat kvaliteeti toetume tarkvaraarenduses rahvusvaheliselt aktsepteeritud standarditele.

Quickly and With Style OÜ missioon on olla professionaalseks partneriks erilaadsete tarkvaralahenduste loomisel. Me juhindume visioonist.

Meie lahendused põhinevad ulatuslikel teadmistel uuest tehnoloogiast ning oskustest kohandada seda vastavalt meie klientide vajadustele.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>