Firma profiil

Quickly and With Style OÜ firma profiil
     - Teilt soov, meilt visioon. Lahendus valmib üheskoos.

Quickly and With Style OÜ on omandanud kogemusi alates 2000. aastast kodulehekülgede tegemine, IT alane koolitus ja IT tugiisiku teenus turul.

Meie tarkvara hõlmab valdkondi nagu projekteerimine, materjalide ja ressursside planeerimine, laomajandus, ressursside optimeerimine, finantsanalüüs jms. Me oleme firma, kes pakub tulemust läbi visuaalsete ja tehniliste lahenduste. Mõne aasta eest ei osatud ingliskeelset sõna outsourcing eesti keeli öeldagi, tänaseks on nii koristamise kui turvamise sisseostmine ehk outsourcing saanud loomulikuks asjaks.

Me teeme kõik selleks, et mõista oma klienti ja tema reaalseid vajadusi. Meil on võimalik igale kliendile läheneda individuaalselt lähtuvalt konkreetsest probleemist ning soovitud lahendusest. Quickly and With Style OÜ on oma tegevuses keskendunud peamiselt väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele. Suurematele ettevõtetele pakume spetsiifilisi lahendusi.

Meie tugevus peitub meie inimestes, kvaliteedis ja paindlikkuses. Quickly and With Style OÜ firmas töötavad ainult oma ala spetsialistid, kes on aastatepikkuse kogemusega võimelised lahendama isegi võimatuna näivaid ülesandeid. Personali hulka kuulub ka vilunud programmeerijaid.

Alati on hea loota usaldusväärsele partnerile. Meie poole pöördudes võite olla kindlad, et soovitud töö saab alati tehtud. Omame pikaajalist koostöökogemust paljude kohalike ja globaalsete partneritega, ennekõike just tehniliselt keerukamate projekt- ja täislahenduste valdkonnas. Vastavalt kliendi soovile teostame ka hilisemat riist- ja tarkvara hooldust, mis garanteerib stabiilse süsteemi toimimise ja arendamise.

Quickly and With Style OÜ igapäevatöös on rõhk ennetaval tegevusel – lihtsam on probleeme vältida, kui neid hiljem kõrvaldada. Me juhindume visioonist.

Pakkumise valiku aluseks ei peaks olema mitte hind vaid tõestus, et nii on võimalik saada adekvaatne vastuse teile olulisele probleemile.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>