Parim IT firma profiil

firma profiil
     - Toimivad IT lahendused!

alustas oma tegevust aastal vallas tegutseva ettevõttena.

Loodavate süsteemide puhul peame oluliseks paindlikkust ja liidestatavust teiste süsteemidega. poolt pakutav IT alane ärikonsultatsioon aitab organisatsioonil saada paremat ülevaadet infosüsteemide olukorrast. Iga kliendipoolse probleemi lahkamisel jälgime rangelt kliendi omapära ja tema tegevusvaldkonna spetsiifikat.

Me oleme operatiivsed oma tegevuses, korrektsed ja täpsed ning meie personaalne suhtumine klienti saab tähendada ainult ühte: kõrget teenuse kvaliteeti. Jätkuv klienditugi on lahutamatu osa meie teenusest. Oleme tõestanud oma kompetentsust mitmete Eesti suuremate ettevõtete andmebaaside, veebilahenduste ja integreeritud infosüsteemide arendamisel.

Meie proffesionaalse järelvalve all läbivad edukalt praktika igal aastal kümmekond õpilast erinevatest õppeasutustest. keskendub oma töötajate osas eelkõige headele projektijuhtidele, kes suudavad selgitada välja kliendi probleemi ning hiljem ka konkreetseid lahendusi arusaadavas keeles kliendile selgitada, olles selliselt usaldusväärseks IT partneriks. meeskond koosneb inimestest, kelle jaoks arvutid ei ole lihtsalt töö.

Meie lahendustest suur osa baseerub sellistel maailmas laialdaselt tunnustatud platvormidel nagu HTTP-server Apache, operatsioonisüsteem Linux, rakendusserver Zope programmeerimiskeel Python ja andmebaasimootor PostgreSQL. Pakume Teile erinevaid teenuseid. Pakume regulaarse IT-vahendite profülaktika kulukate vigade ennetamiseks.

missioon on olla professionaalseks partneriks erilaadsete tarkvaralahenduste loomisel. Tulevikuvisioon: laiendada tootmist Eestis ning saada Eesti parimaks tööandjaks.

Tänu pikaajalistele kogemustele Eesti IT-maastikul on firmast arenenud tänaseks arvestatav äripartner, kes aitab oma klientidele loodavate IT-lahenduste abil tõsta klientide ettevõtetes töö efektiivsust, selgust ja kasumlikkust.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>