Firma profiil

Midagi nii ehad pole ammu lugenud kui Quickly and With Style OÜ firma profiil
     - Lihtne on ilus

Quickly and With Style OÜ alustas oma tegevust 2000 aastal kodulehekülgede tegemine, IT alane koolitus ja IT tugiisiku teenus vallas tegutseva ettevõttena.

Erinevate lahenduste puhul peame oluliseks eelkõige nende lihtsust ja kasutajasõbralikkust. Firma tööprintsiibiks on arendamis- ja juurutamisprotsesside professionaalsus, kliendi vajadustega arvestamine ning soov teha oma klientidega pikaajalist koostööd. Meie teguviisiks on IT valdkonna täislahendused, võtmed kätte meetodil (IT struktuuri analüüs, projekteerimine, väljaehitamine, käivitamine ning järelhooldus.)

Meie jaoks on oluline rääkida kliendiga sama keelt, mõista probleemi olemust ja pakkuda välja parim lahendus. Kliendi vajadusi põhjalikult uurides aitame organisatsioonil tungida internetti ning rakendada kogu kiiresti areneva internetikeskkonna organisatsioonile kasulikult tööle. Meie sihtgrupiks on keskmised ning väiksemad riigi- ja eraettevõtted.

Quickly and With Style OÜ meeskond koosneb inimestest, kelle jaoks arvutid ei ole lihtsalt töö. Meeskonnatöö – meie spetsialistid täiendavad üksteist teadmiste ja oskuste osas, kindlustades klientidele kvaliteetse töö. Firma sisemine struktuur ja tööpõhimõtted on kasutusele võetud vastavalt rahvusvahelisele organisatsiooni-käitumise teooriale ning kõik suhted baseeruvad vastastikusel usaldusel.

Meie lahendustest suur osa baseerub sellistel maailmas laialdaselt tunnustatud platvormidel nagu HTTP-server Apache, operatsioonisüsteem Linux, rakendusserver Zope programmeerimiskeel Python ja andmebaasimootor PostgreSQL. Oleme põnevil uute väljakutsete suhtes, täiendame end päevast päeva. Oleme töötanud koos eri maade meeskondadega ja seda kaudu õppinud ja täiendanud oma töökultuuri.

Quickly and With Style OÜ missioon on olla professionaalseks partneriks erilaadsete tarkvaralahenduste loomisel. Meie eesmärk: olla kliendile tugev partner ja konsultant, luua vajadustele vastavad ja kaasaegsed, originaalsed lahendused.

Soovime olla parimaks pikaajaliseks tehnoloogiapartneriks ettevõtetele, kelle konkurentsivõime sõltub oskusest ühendada oma äritegevus tänapäeva infotehnoloogia pakutavate võimalustega.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>