Parim IT firma profiil

firma profiil
     - Meie loome

alustas oma tegevust aastal vallas tegutseva ettevõttena.

Meie ülesanne on teha teie arvutisüsteemid võimalikult töökindlaks ja silmapaistmatuks – et teie saaksite keskenduda oma põhitegevusele. Meie firma tegevused ei piirdu ainult Eestiga – me saame tellimusi ja teeme koostööd välisfirmadega ja nende osakondadega. Meie kompetentsid integreeritud infosüsteemide loomisel tuginevad rahvusvahelistel standarditel ning rakenduvad kohalike teadmistega.

valdkonnas on meie sihiks pakkuda kliendile parim tehniline lahendus. äritegevus lähtub kliendikesksuse põhimõttest. on oma tegevuses keskendunud peamiselt väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele. Suurematele ettevõtetele pakume spetsiifilisi lahendusi.

Meie tiim on suunatud modernsete, Interneti ja intranetikesksete tarkvaralahenduste loomisele ja juurutamisele. Meie oskustöölised annavad teenusele garantii ja pakuvad tehnilist tuge muudud tark- ja riistvarale. Meie proffesionaalse järelvalve all läbivad edukalt praktika igal aastal kümmekond õpilast erinevatest õppeasutustest.

Kui analüüsida Eesti turu suurust ning siin IT valdkonnas tegutsevate firmade hulka, siis tekkib tahes-tahtmata küsimus: IT firmasi on piisavalt palju – milleks siia veel ühte vaja ? Vastuses sellele küsimusele leiate ka mõttetera, mille poolest erineb eelkõige oma konkurentidest.

tegevus ei vasta traditsioonilise jaemüügi põhimõtetele – müüa kiiresti ning suurtes kogustes erinevate tarnijate poolt reklaamitud ning ettesöödetud kaupu, mille tegelik väärtus lõpptarbijale on tihtipeale kahtlase iseloomuga. vahendab oma klientidele eelkõige usaldust ning rahulolu, mitte aga odavaima hinnaga kaupa, mis kliendile tulevikus hulgaliselt peavalu võib valmistada. Tööd kliendiga juhivad meil konkreetsed projektijuhid, kes vastutavad kogu protsessi eduka juhtimise eest. Peamine meie firmas on personal ja moodne tehnoloogia.

missiooniks on luua äriväärtust organisatsioonidele, kasutades selleks IT võimalusi. Meie eesmärk on pakkuda maksimaalset teavet ja abi efektiivseimate tarkvaralahenduste valikul, õigetes litsentsipoliitikates orienteerumisel ning tarkvara haldamisel.

töötada tuleb professionaalselt, kuid see peab ka lõbu pakkuma

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>