Parim IT firma profiil

Midagi nii ehad pole ammu lugenud kui Quickly and With Style OÜ firma profiil
     - Teilt soov, meilt visioon. Lahendus valmib üheskoos.

Quickly and With Style OÜ on loodud 2000. aastal ning pakub ettevõtetele laia valikut teenuseid alates infotehnoloogia ning lõpetades asjadega nagu kodulehekülgede tegemine, IT alane koolitus ja IT tugiisiku teenus.

Iga kliendipoolse probleemi lahkamisel jälgime rangelt kliendi omapära ja tema tegevusvaldkonna spetsiifikat. Quickly and With Style OÜ pakub erinevaid IT alaseid teenuseid alates arvuti tolmust puhastamisest kuni serverite häälestamiseni.
Meie laia tooteportfelli olulisemateks strateegilisteks valdkondadeks on kodulehekülgede tegemine, IT alane koolitus ja IT tugiisiku teenus, lisaks nendele veel ka konsultatsiooniteenus, infrastruktuurialased riistvaralahendused ja palju muud infotehnoloogia valdkonnaga seonduvat.

Me mitte ainult ei täida klientide ootusi, vaid ületame neid ikka ja jälle. Kliendi vajadusi põhjalikult uurides aitame organisatsioonil tungida internetti ning rakendada kogu kiiresti areneva internetikeskkonna organisatsioonile kasulikult tööle. Meie kliendid on Eesti ja Põhjamaade ettevõtted, kes soovivad muuta oma firma igapäevase töö efektiivsemaks tarkvaralahendusi kasutades.

Meie meeskond on Interneti ja kõige sellega seonduvaga kokku puutunud alates 2000. aastast. Quickly and With Style OÜ keskendub oma töötajate osas eelkõige headele projektijuhtidele, kes suudavad selgitada välja kliendi probleemi ning hiljem ka konkreetseid lahendusi arusaadavas keeles kliendile selgitada, olles selliselt usaldusväärseks IT partneriks. Meie jaoks on väga tähtis töötajate kõrge pühendumus, mis tagab parimad töötulemused.

Oleme valmis looma laias valikus erinevaid internetilahendusi: alates kodulehekülgedest kuni suurte, firma sisevõrgu e. intranetiga integreeritud e-poodide ja portaalide lahendusteni. Pakume Teile erinevaid teenuseid. Te saate kiiresti, kvaliteetselt ja operatiivselt lahendada neid probleeme, mis võivad infoturbesüsteemi ekspluateerimise või moderniseerimise käigus tekkida.

Meie missioon on pidevalt suurendada ettevõtte väärtust. Tulevikuvisioon: olla tunnustatuim tarkvaralahenduste pakkuja Eestis, oma klientide seas hinnatud kõrge kvaliteedi ja uuenduslike lahenduste poolest.

Kui mõni küsimus vastuseta jääb, võtke ühendust. Vastame meeleldi. Just ask.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>