Firma profiil

firma profiil
     - Tulevik on Teie MÕTTE lend

on Eesti erakapitalil põhinev firma, mille põhitegevus on . Firma on tegutsenud . aastast.

Firma tööprintsiibiks on arendamis- ja juurutamisprotsesside professionaalsus, kliendi vajadustega arvestamine ning soov teha oma klientidega pikaajalist koostööd. Meie pakutavad lahendused hõlmavad kompleksseid tarkvarasüsteeme, mis toetavad tootjate põhitegevust. Meie kompetentsid integreeritud infosüsteemide loomisel tuginevad rahvusvahelistel standarditel ning rakenduvad kohalike teadmistega.

Kommunikatsioon on tähtis, ja mitte ainult arvutite vahel. Sama tähtis on kommunikatsioon inimeste vahel. Me kliendisõbralik teenindus on iseenesestmõistetav. Meie sihtgrupiks on keskmised ning väiksemad riigi- ja eraettevõtted.

Meie oskustöölised annavad teenusele garantii ja pakuvad tehnilist tuge muudud tark- ja riistvarale. Oleme kindel IT partner, kes koolitab oma eksperdid ja spetsialistid ise. Meie konsultantide abil on võimalik hinnata protsesside kulgu, planeerida protsessidesse ja tööjaotustesse muudatusi.

Oleme valmis looma laias valikus erinevaid internetilahendusi: alates kodulehekülgedest kuni suurte, firma sisevõrgu e. intranetiga integreeritud e-poodide ja portaalide lahendusteni. Tegeleme alati hangete nõustamise ning tehniliste spetsifikatsioonide väljatöötamise ja analüüsiga. Oleme töötanud koos eri maade meeskondadega ja seda kaudu õppinud ja täiendanud oma töökultuuri.

Firma eesmärgiks on pakkuda oma klientidele paindlikke ning kvaliteetseid lahendusi seejuures optimeerides kulutusi eesmärgi saavutamiseks. Meie eesmärgiks on, et iga tehing oleks soovituseks järgnevatele tellimustele.

Oleme rahul, kui partner on rahul!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>