Õpilase IT praktika iseloomustus

Kuna olen poole kohaga ka õpetaja siis meil kirjutati täna õpilase kohta iseloomustus: Majandusülikool
31.01.2013
Mati Suvaline iseloomustus

Praktikant, Mati Suvaline, töötas firmas AS Pesumasinad ja sõbrad praktikal.

Praktikandi üleanneteks kujunes arvutite riistvara kontrollimine ja töökorda seadmine, samuti tarkvara installeerimine, Windows NT operatsioonisüsteemi lisamine Windows 2000 domeeni, kus töötas Active Directory teenus aga ka mitmeid muid väiksemaid töid.

Mati saavutab kõigiga hea kontakti, toetab kolleege ning jagab oma häid erialaseid teadmisi ka kaaslastele. Käitumine ja suhtlemine töökaaslastega oli korrektne ja eeskujulik. Mati Suvaline on antud erialal pädev.

On võimalike etteantud tööülesannete kirjelduse järgi iseseisvaks tööks. Mati teenindamiskvaliteedi, suhtlemis- ja käitusmisoskuste kohta ei ole klientidel kaebusi laekunud, pigem vastupidi – on avaldatud tänu abivalmiduse ja meeldiva teeninduse eest. Praktikant sai hakkama kõikide kokkulepitud ülesannetega ning üldhinnang Valdas infotehnoloogiaalaseid mõisteid.

Kokkuvõttes olen praktikandi tööga rahul Tunnetas vastutust ja kohustust tööülesannete täitmisel, mis on eriti oluline infotehnoloogia turvalisuse tagamisel.

Hinnang praktikale on suurepärane (A).

Lugupidamisega

Ants Kupi

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>