Firma profiil

Midagi nii ehad pole ammu lugenud kui Tallinna IT Kooli IT talitus firma profiil
     - Meie loome

Tallinna IT Kooli IT talitus alustas oma tegevust 1997 aastal kvaliteetse IT teenus pakkumine vallas tegutseva ettevõttena.

Iga kliendipoolse probleemi lahkamisel jälgime rangelt kliendi omapära ja tema tegevusvaldkonna spetsiifikat. Me loome tarkvara, mis annab meie klientidele konkurentsieelise. Meie tegevus hõlmab erinevate Internetilahenduste loomist, milles on rõhk asetatud personaalsele klienditeenindusele, uudsetele ja originaalsetele lahendustele, mida kõike saadab professionaalne teostus.

Kliendi vajadusi põhjalikult uurides aitame organisatsioonil tungida internetti ning rakendada kogu kiiresti areneva internetikeskkonna organisatsioonile kasulikult tööle. Meile on omane klientide küsimuste ja keeruliste probleemide kiire lahendamine. Meie sihtgrupiks on keskmised ning väiksemad riigi- ja eraettevõtted.

Firmale on väga oluline oma töötajate töö kvaliteet ja seetõttu püüame valida töötajaid, kellel on juba kogemus. Meie jaoks on väga tähtis töötajate kõrge pühendumus, mis tagab parimad töötulemused. Meil on madal tööjõu voolavus ja töötajate keskmine tööstaaz on viis aastat.

Paljudele on tuttav olukord koosolekul, kus nenditakse halbu tulemusi ja otsitakse selle parendamiseks väljapääse, mis ei eelda suuri investeeringuid. Sisuliselt tähendab see olemasolevate ressursside efektiivsemat ümberjaotamist. Üheks võimaluseks on keskenduda firma põhitegevusele ja anda sellega mitte seotud toimingud teenuseosutajate kätte. Professionaalsus – meie kliendid saavad tervikliku ja innovaatiliste lahenduse. Alati peame olulisena silmas profülaktilist hooldust ja kasutajate konsulteerimist.

Meie missioon: aidata oma klientidel saavutada paremaid tulemusi. Meie eesmärgiks on olla oma klientidele usaldusväärne infotehnoloogia alane partner, aidates neil läbi meie teenuste kokku hoida ettevõtte aega ning raha.

Edu tagamiseks on kaks suurt saladust: 1) Ära räägi kõike kõigile.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>