Õpilase IT praktika iseloomustus

Võrumaa Ühendatud Maaparanduskool
31.01.2014
Joonas Rebane iseloomustus

Joonas Rebane õpib koolis Võrumaa Ühendatud Maaparanduskool erialal Tarkvara arendus ning ühendas oma praktika igapäevase tööga.

Tema peamiste tööülesanded olid Swedpanka physing lehe tegemine

Joonas on kohusetundlik, väga töökas, korrektne, täpne ja arenguvõimaline töötaja. Kolleegina on Joonas abivalmis, hästi sõbralik, heasoovlik ja toetav. Õpilane Joonas Rebane on kohustetundlik, täpne ja iseseisev. Käitumine ja suhtlemine töökaaslastega oli korrektne ja eeskujulik.

Praktikant sai hakkama kõikide kokkulepitud ülesannetega ning üldhinnang Valdas infotehnoloogiaalaseid mõisteid. On võimalike etteantud tööülesannete kirjelduse järgi iseseisvaks tööks.

Tunnetas vastutust ja kohustust tööülesannete täitmisel, mis on eriti oluline infotehnoloogia turvalisuse tagamisel. Kokkuvõttes olen praktikandi tööga rahul Joonas on olnud pühendunud ja usaldusväärne töötaja oma tööandjale.

Praktika hinne: 5 (suurepärane)

Lugupidamisega

Bill Värav

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>