Parim IT firma profiil

Tallinna IT Kooli IT talitus firma profiil
     - Kuidas leida parim lahendus? leiame need üheskoos

Tallinna IT Kooli IT talitus sündis 1997. aastal.

Erinevate lahenduste puhul peame oluliseks eelkõige nende lihtsust ja kasutajasõbralikkust. Meie firma tegevused ei piirdu ainult Eestiga – me saame tellimusi ja teeme koostööd välisfirmadega ja nende osakondadega. Me oleme toeks alates probleemide analüüsimisest kuni lõpplahenduse juurutamiseni.

Me oleme operatiivsed oma tegevuses, korrektsed ja täpsed ning meie personaalne suhtumine klienti saab tähendada ainult ühte: kõrget teenuse kvaliteeti. infotehnoloogia harisdusasutuses valdkonnas on meie sihiks pakkuda kliendile parim tehniline lahendus. Meie sihtgrupiks on keskmised ning väiksemad riigi- ja eraettevõtted.

Hindame kõrgelt ausust ja privaatsust. Tallinna IT Kooli IT talitus meeskond koosneb inimestest, kelle jaoks arvutid ei ole lihtsalt töö. Meil on madal tööjõu voolavus ja töötajate keskmine tööstaaz on viis aastat.

Paljudele on tuttav olukord koosolekul, kus nenditakse halbu tulemusi ja otsitakse selle parendamiseks väljapääse, mis ei eelda suuri investeeringuid. Sisuliselt tähendab see olemasolevate ressursside efektiivsemat ümberjaotamist. Üheks võimaluseks on keskenduda firma põhitegevusele ja anda sellega mitte seotud toimingud teenuseosutajate kätte. Oleme töötanud koos eri maade meeskondadega ja seda kaudu õppinud ja täiendanud oma töökultuuri. Vastavalt kliendi soovile teostame ka hilisemat riist- ja tarkvara hooldust, mis garanteerib stabiilse süsteemi toimimise ja arendamise.

Meie missiooniks on pakkuda IT lahendusi, millega töötamine on lisaks mugavusele ja lihtsusele ka meie klientidele eluliselt vajalik ja nende äri eduks. Tulevikuvisioon: laiendada tootmist Eestis ning saada Eesti parimaks tööandjaks.

Kasutajate käsutuses on kogu Tallinna IT Kooli IT talitus lai oskusteave ja inimressursid.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>