Firma profiil

Magic Ltd. firma profiil
     - oleme pühendunud

Magic Ltd. on asutatud 2005. aasta alguses ning me tegeleme mitmesuguste asjadega: meelelahutus. Põhilisteks märksõnadeks oleksid magic.ee internetipood, mängukaartide ostmine ja müümine internetis.

Varas Kasutades oma pikaajalisi kogemusi ning kontakte usume, et nii pakutavate teenuste kui ka tehtud töö kvaliteet on ühed parimad. Firma tööprintsiibiks on arendamis- ja juurutamisprotsesside professionaalsus, kliendi vajadustega arvestamine ning soov teha oma klientidega pikaajalist koostööd.

Magic Ltd. on koostöös klientidega pühendunud kasumlikkuse loomisele. Meile on omane klientide küsimuste ja keeruliste probleemide kiire lahendamine. Meie sihtgrupiks on keskmised ning väiksemad riigi- ja eraettevõtted.

Meie jaoks on väga tähtis töötajate kõrge pühendumus, mis tagab parimad töötulemused. Firmas on suurte kogemustega erialaspetsialistid. Oleme kindel IT partner, kes koolitab oma eksperdid ja spetsialistid ise.

Meie eesmärk on olla hea IT partner. Oleme valmis teostama Teile vajalike IT projektide juhtimise, et Teie saaksite keskenduda oma põhitegevusele. Tegutseme mudeli 1+1+1=3 alusel.
Magic Ltd. on usaldusväärne.

Meie missiooniks on luua ettevõtetele pikaajalist lisaväärtust läbi professionaalsete IT lahenduste. Tulevikuvisioon: olla tunnustatuim tarkvaralahenduste pakkuja Eestis, oma klientide seas hinnatud kõrge kvaliteedi ja uuenduslike lahenduste poolest.

Usume, et juhul kui otsustate meiega koostööd teha, saab see olema viljakas.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>