Õpilase IT praktika iseloomustus

Tallinna Ärikool
30.11.2013
Jaanus Suusk iseloomustus

Õpilane Jaanus Suusk koolist Tallinna Ärikool, erialalt Tarkvara Arendus sooritas praktika asutuses Veebitreialid OÜ ajavahemikul 1 jan 2009 a. kuni 25 mai 2009 a.. Praktika eesmärgiks oli koolis omandatud teoreetiliste teadmiste kinnitamine läbi praktika. Õpilane asus ametikohale nimetusega kodulehekülgede tegemine ja kasutajatugi.

Tööülesannete teostamise olulisemaid aspekte oli suhtlus klientidega, leppimaks kokku hoolduse teostamise ajad, vajadusel asendusarvutite organiseerimine.

Töötajatega suhtemisel oli Jaanus viisakas ning aupaklik. Jättis endast väga avatud ja sõbraliku mulje. Jaanus õpib ja arendab ennast ka iseseisvalt ning osaleb aktiivselt ettevõtte poolt korraldatud täiendkoolitustel Praktikant sai talle püstitatud tööülesannetega väga hästi hakkama, ning tal ei tekkinud probleeme nende lahendamisel. Ka teiste töötajate murede lahendamisel oli ta väga innukas.

Valdas infotehnoloogiaalaseid mõisteid. Vastavalt praktika programmile pidas õpilane praktika pärvikut ja tal on valminud õigeagselt praktika aruanne. On võimalike etteantud tööülesannete kirjelduse järgi iseseisvaks tööks.

Jaanus on olnud pühendunud ja usaldusväärne töötaja oma tööandjale.

Hinnang: väga hea.

Lugupidamisega

Kristiina Huinmets

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>