Firma profiil

Midagi nii ehad pole ammu lugenud kui Magic Ltd. firma profiil
     - Teilt soov, meilt visioon. Lahendus valmib üheskoos.

Magic Ltd. on Eesti erakapitalil põhinev ning meelelahutus alal tegutsev firma, kelle peamisteks tegevussuundadeks on magic.ee internetipood, mängukaartide ostmine ja müümine internetis.

Meie firma tegevused ei piirdu ainult Eestiga – me saame tellimusi ja teeme koostööd välisfirmadega ja nende osakondadega. Anname kindlustunde, et probleemi korral on kokkulepitud aja jooksul kohal spetsialist, kes alustab vea otsingut, hooldust, vea likvideerimist või IT-seadmete remonti. Kasutades oma pikaajalisi kogemusi ning kontakte usume, et nii pakutavate teenuste kui ka tehtud töö kvaliteet on ühed parimad.

Me mitte ainult ei täida klientide ootusi, vaid ületame neid ikka ja jälle. Magic Ltd. on koostöös klientidega pühendunud kasumlikkuse loomisele. Meie sihtgrupiks on keskmised ning väiksemad riigi- ja eraettevõtted.

Meil on madal tööjõu voolavus ja töötajate keskmine tööstaaz on viis aastat. Meie konsultantide abil on võimalik hinnata protsesside kulgu, planeerida protsessidesse ja tööjaotustesse muudatusi. Firmas on suurte kogemustega erialaspetsialistid.

Meil ei ole ühtegi müügimeest ja ei saa ka olema. Müüvad meie tööd ja rahulolevad kliendid, uus klient leiab meid ise selle abil üles. Veebitööd ei saa teha konveieritööna vaid seda tuleb teha rõõmuga. Valmistoodetele pakume lisaks tarkvaraarendust, mis rahuldab ka kõige nõudlikumat klienti. Samas pakume vaid lahendusi, mille toimimises oleme lähtuvalt senisele kogemusele kindlad.

Missioonist tulenevalt on Magic Ltd. eelkõige individuaaltellimuste firma. Selline profiil nõuab paindlikust ja metoodilist lähenemist ning teostamist suhtelises kiiruses ja hinnas. Oleme püüdnud neid tingimusi oma klientidele täita ning teeme seda ka edaspidi. Mõistagi pole individuaaltellimus tervikuna sama kiire ja odav kui masstootmine, kuid kogemus näitab, et eritingimustega individuaaltellimuse mahutamine valmisandmete tootmisele spetsialiseerunud firma tööskeemidesse läheb siiski kallimaks ja aeganõudvamaks. Meie eesmärk: olla kliendile tugev partner ja konsultant, luua vajadustele vastavad ja kaasaegsed, originaalsed lahendused.

Tänu pikaajalistele kogemustele Eesti IT-maastikul on firmast Magic Ltd. arenenud tänaseks arvestatav äripartner, kes aitab oma klientidele loodavate IT-lahenduste abil tõsta klientide ettevõtetes töö efektiivsust, selgust ja kasumlikkust.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>