Parim IT firma profiil

Magic Ltd. firma profiil
     - kasulikumad projektid

Magic Ltd. on Eesti erakapitalil põhinev ning meelelahutus alal tegutsev firma, kelle peamisteks tegevussuundadeks on magic.ee internetipood, mängukaartide ostmine ja müümine internetis.

Firma tööprintsiibiks on arendamis- ja juurutamisprotsesside professionaalsus, kliendi vajadustega arvestamine ning soov teha oma klientidega pikaajalist koostööd. Meie tarkvara hõlmab valdkondi nagu projekteerimine, materjalide ja ressursside planeerimine, laomajandus, ressursside optimeerimine, finantsanalüüs jms. Lühikese ülevaatena esitame meie firma peamised oskused, mida professionaaselt magic.ee internetipood, mängukaartide ostmine ja müümine internetis tööga tegeledes peab silmas pidama:
Inimlikud väärtused
Suhtlemisoskus
Ausus
Kiire reageerimisoskus ja otsusekindlus
Enesekindlus
Arenemisvõime
Iseseisvus

Magic Ltd. on koostöös klientidega pühendunud kasumlikkuse loomisele. Me töötame selle nimel, et pakkuda oma klientidele parima kvaliteediga projekte. Meie kliendid on Eesti ja Põhjamaade ettevõtted, kes soovivad muuta oma firma igapäevase töö efektiivsemaks tarkvaralahendusi kasutades.

Magic Ltd. meeskond soovib omalt poolt aidata kaasa kogu riigi internetiarengule ja üldisele interneti aktiivsuse tõusule. Magic Ltd. meeskonda kuuluvad kõrgelt kvalifitseeritud töötajad, kellest enamus omab aastatepikkust pikaajalist kogemust ja oskusteavet meie tegevusvaldkonnas. Hindame kõrgelt ausust ja privaatsust.

Meil ei ole ühtegi müügimeest ja ei saa ka olema. Müüvad meie tööd ja rahulolevad kliendid, uus klient leiab meid ise selle abil üles. Veebitööd ei saa teha konveieritööna vaid seda tuleb teha rõõmuga. Ilma vajalike teadmisteta võib otsustusprotsess muutuda lihtsalt kohvipaksult ennustamiseks. Teisisõnu on meie eesmärgiks vähendada kliendi kohustusi seoses IT süsteemide ja nende haldamisega, mis võimaldab tal keskenduda põhitegevusele.

Magic Ltd. missiooniks on luua äriväärtust organisatsioonidele, kasutades selleks IT võimalusi. Magic Ltd. visioon on olla tuntud kui kliendikeskne ja usaldusväärne IT teenindusettevõte, kes pakub parimaid teenuseid ja lahendusi.

Meie poolt pakutavad infotehnoloogilised lahendused lähtuvad organisatsiooni strateegilistest eesmärkidest, on rahaliselt mõõdetavad ja suurendavad tegevuse kasumlikkust.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>