Parim IT firma profiil

Midagi nii ehad pole ammu lugenud kui

Magic Ltd. firma profiil
     - Sinu idee saab meie käes reaalsuseks.

Magic Ltd. on Eesti erakapitalil põhinev firma, mille põhitegevus on meelelahutus. Firma on tegutsenud 2005. aastast.

Mõne aasta eest ei osatud ingliskeelset sõna outsourcing eesti keeli öeldagi, tänaseks on nii koristamise kui turvamise sisseostmine ehk outsourcing saanud loomulikuks asjaks. Meie teguviisiks on IT valdkonna täislahendused, võtmed kätte meetodil (IT struktuuri analüüs, projekteerimine, väljaehitamine, käivitamine ning järelhooldus.) Magic Ltd. pakub erinevaid IT alaseid teenuseid alates arvuti tolmust puhastamisest kuni serverite häälestamiseni.

Magic Ltd. on suurepärast klienditeenindust pakkuv professionaalne ja usaldusväärne partner. Magic Ltd. muudab informatsiooni ärieduks! Meie kliendid on Eesti ja Põhjamaade ettevõtted, kes soovivad muuta oma firma igapäevase töö efektiivsemaks tarkvaralahendusi kasutades.

Firmas töötavad IT alase töökogemusega sertifitseeritud spetsialistid, kelle teadmiste pagas on formeerunud pikaajalise tööstaazhi arvel Eesti suurimates ning tuntuimates infotehnoloogia kontsernides. Magic Ltd. firmas töötavad ainult oma ala spetsialistid, kes on aastatepikkuse kogemusega võimelised lahendama isegi võimatuna näivaid ülesandeid. Magic Ltd. meeskond koosneb inimestest, kelle jaoks arvutid ei ole lihtsalt töö.

Meie eesmärk on olla hea IT partner. Oleme valmis teostama Teile vajalike IT projektide juhtimise, et Teie saaksite keskenduda oma põhitegevusele. Pakume oma klientidele IT infrastruktuurialast täisteenuslahendust. Kõrge kvaliteet on meie jaoks väga oluline.

MISSIOON – Ettevõtete efektiivsemaks muutmine. Ettevõtte muutmine läbi infotehnoloogia lahenduste juurutamise, pakkudes firma äriprotsessidest lähtuvalt optimaalset infotehnoloogilist lahendust ning toetades organisatsiooni süsteemi juurutamisel ja kasutamisel. Magic Ltd. eesmärk on pakkuda “võtmed kätte” lahendust.

Oleme kindel partner, kes annab oma toodetele ja teenustele ka garantii, s.t. kui asi osutub ebakvaliteetseks kliendi suhtes, parandatakse tekkinud tõrked tasuta.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>