Õpilase iseloomustus

Meeldiv iseloomustus –

Kukevere Kõrgkool
28.09.2020
Merike Marks iseloomustus

Kooli Kukevere Kõrgkool eriala Arvutite teadus õppur Merike Marks oli praktikal firmas HTML Stream OÜ 15 jan 2008 a. kuni 25 mai 2008 a..

Praktika aeg oli jagatud tutvumiseks firma struktuuri, funktsioonidega ja nende täiendamiseks vajaminevate arvutipargi ning tarkvaraga.

Merike on kohusetundlik, väga töökas, korrektne, täpne ja arenguvõimaline töötaja. Merike Marks on antud erialal pädev. Oma töös oli praktikant rahulik ja järjekindel. Alustatud töö viidi alati lõpuni.

Valdas infotehnoloogiaalaseid mõisteid. Praktikant sai hakkama kõikide kokkulepitud ülesannetega ning üldhinnang On võimalike etteantud tööülesannete kirjelduse järgi iseseisvaks tööks. Merike teenindamiskvaliteedi, suhtlemis- ja käitusmisoskuste kohta ei ole klientidel kaebusi laekunud, pigem vastupidi – on avaldatud tänu abivalmiduse ja meeldiva teeninduse eest.

Merike on olnud pühendunud ja usaldusväärne töötaja oma tööandjale. Kokkuvõttes olen praktikandi tööga rahul

ja hindan tema praktikat hindega A.

Lugupidamisega

Igor Kräsin

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>