Firma profiil

Magic Ltd. firma profiil
     - Me teeme

Magic Ltd. on Eesti erakapitalil põhinev ning meelelahutus alal tegutsev firma, kelle peamisteks tegevussuundadeks on magic.ee internetipood, mängukaartide ostmine ja müümine internetis.

Firma tööprintsiibiks on arendamis- ja juurutamisprotsesside professionaalsus, kliendi vajadustega arvestamine ning soov teha oma klientidega pikaajalist koostööd. Aitame ettevõtetel nende visioonist ja strateegiast tuletada visuaallahenduste põhiraamistiku. Meie firma peamisteks oskusteks, mida professionaaselt magic.ee internetipood, mängukaartide ostmine ja müümine internetis tööga tegeledes peab silmas pidama, on:
Rutiinitaluvus
Professionaalsed oskused
Analüüsivõime
Teadmised infotehnoloogiast
Esinemisoskus
Teenindusvalmidus
Meeskonnatöö
Eelnev töökogemus

Meil on klientidele tasuta telefonitugi E-R 9:00-18:00. Meil on võimalik igale kliendile läheneda individuaalselt lähtuvalt konkreetsest probleemist ning soovitud lahendusest. Meie sihtgrupiks on keskmised ning väiksemad riigi- ja eraettevõtted.

Meie tiimi liikmed on kogemustega ja enamasti üle kümne aastase IT kogemusega. Personali hulka kuulub ka vilunud programmeerijaid. Oleme kindel IT partner, kes koolitab oma eksperdid ja spetsialistid ise.

Kujuta ette mugavat tugitooli, konservatiivses end õdusas ruumis. Sinu ees on kamin, kus praksuvad puud ning leek annab sooja ning hämarat valgust. Käeulatuses on midagi head ning sa ei pea muretsema vaid võid tegeleda sellega, mis sulle meeldib. Kui nüüd mõte läheb arvuti peale, siis tundub selline elu võimatu, sest arutid on vigased ja ei tööta kunagi. Oleks selline maailm vaid võimalik, kus ma tegelen asjadega, mis mulle meeldivad… Tahame teha hästi ja korralikult ning probleemide ja raskete olukordade puhul me lihtsalt ei anna alla vaid pingutame võimaliku parima lahenduse nimel! Te saate kiiresti, kvaliteetselt ja operatiivselt lahendada neid probleeme, mis võivad infoturbesüsteemi ekspluateerimise või moderniseerimise käigus tekkida.

Firma eesmärgiks on pakkuda oma klientidele paindlikke ning kvaliteetseid lahendusi seejuures optimeerides kulutusi eesmärgi saavutamiseks. VISIOON – Efektiivne ettevõte. Efektiivne ettevõte kasutab optimaalselt infotehnoloogia vahendeid eesmärgiga luua tõhusalt toimiv organisatsioon ja teha objektiivsel informatsioonil põhinevaid otsuseid.

Teeme kõik, et klient saaks parima ning teda rahuldava lahenduse.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>