Parim IT firma profiil

Tallinna IT Kooli IT talitus firma profiil
     - Loob väärtusi

Tallinna IT Kooli IT talitus on Eesti erakapitalil põhinev firma, mille põhitegevus on infotehnoloogia harisdusasutuses. Firma on tegutsenud 1997. aastast.

Meie põhisuund on kvaliteetse IT teenus pakkumine. Teeme tööd nii peatöövõtjana kui ka alltöövõtu korras. Meie kompetentsid integreeritud infosüsteemide loomisel tuginevad rahvusvahelistel standarditel ning rakenduvad kohalike teadmistega.

Erinevalt suurfirmadest arvestab väikefirma paremini kliendi vajadustega, olles paindlik ja innovatiivne. Tallinna IT Kooli IT talitus väärtustab sõbralikku ja professionaalset klienditeenindust, sihikindlust ja vastutusjulgust otsuste tegemisel ning avatust nii firma sees kui partnerite ja klientidega suhtlemisel. Tallinna IT Kooli IT talitus on oma tegevuses keskendunud peamiselt väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele. Suurematele ettevõtetele pakume spetsiifilisi lahendusi.

Personali hulka kuulub ka vilunud programmeerijaid. Firmas töötavad IT alase töökogemusega sertifitseeritud spetsialistid, kelle teadmiste pagas on formeerunud pikaajalise tööstaazhi arvel Eesti suurimates ning tuntuimates infotehnoloogia kontsernides. Meil on väike, sõbralik, rutiinivaba ja oma tööd armastav tiim.

Kujuta ette mugavat tugitooli, konservatiivses end õdusas ruumis. Sinu ees on kamin, kus praksuvad puud ning leek annab sooja ning hämarat valgust. Käeulatuses on midagi head ning sa ei pea muretsema vaid võid tegeleda sellega, mis sulle meeldib. Kui nüüd mõte läheb arvuti peale, siis tundub selline elu võimatu, sest arutid on vigased ja ei tööta kunagi. Oleks selline maailm vaid võimalik, kus ma tegelen asjadega, mis mulle meeldivad… Tööd kliendiga juhivad meil konkreetsed projektijuhid, kes vastutavad kogu protsessi eduka juhtimise eest. Koos kliendiga leiame mõistlikud lahendused.

Meie missiooniks on luua ettevõtetele pikaajalist lisaväärtust läbi professionaalsete IT lahenduste. Tallinna IT Kooli IT talitus eesmärgiks on kindlustada, et ettevõtte tooted ja teenindus vastaksid kliendi ootustele ning et kokkulepetest peetakse kinni.

Meie spetsialiteet on lisada õigeid IT lahendusi sinu äriprotsessidele.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>