Firma profiil

firma profiil
     - Kuidas leida parim lahendus? leiame need üheskoos

on Eesti erakapitalil põhinev ning alal tegutsev firma, kelle peamisteks tegevussuundadeks on .

Lühikese ülevaatena esitame meie firma peamised oskused, mida professionaaselt tööga tegeledes peab silmas pidama:
Inimlikud väärtused
Suhtlemisoskus
Ausus
Kiire reageerimisoskus ja otsusekindlus
Enesekindlus
Arenemisvõime
Iseseisvus sai suhteliselt lühikese aja jooksul asutuseks, mis spetsialiseerub erinevat tüüpi tööle sertifitseerimisele. on loodud aitamaks ettevõtetel efektiivselt areneda.

Kasutades paindlikku ning kliendisõbralikku teenindusvormi, püüame alati leida parima hinna-kvaliteedi suhtega IT lahendust igale kliendile, kes meie poole pöördub. Erinevalt suurfirmadest arvestab väikefirma paremini kliendi vajadustega, olles paindlik ja innovatiivne. Oleme tõestanud oma kompetentsust mitmete Eesti suuremate ettevõtete andmebaaside, veebilahenduste ja integreeritud infosüsteemide arendamisel.

Personali hulka kuulub ka vilunud programmeerijaid. Hindame kõrgelt ausust ja privaatsust. Meie jaoks on väga tähtis töötajate kõrge pühendumus, mis tagab parimad töötulemused.

Te ostsite keerulise programmitoe? Teil tekib probleeme infoturbesüsteemide ekspluateerimisega? Teie IT-spetsialistil tekib sageli raskusi probleemidega, mille lahendamine võtab liiga kaua aega? Sellistel juhtumitel on otstarbeks kaasata kõrvalist abi spetsialisti-konsultandi näol: vastavalt outsourcing printsiipidele kokkuleppe alusel. Tagamaks oma klientidele parimat kvaliteeti toetume tarkvaraarenduses rahvusvaheliselt aktsepteeritud standarditele. Oleme Balti riikide juhtiv firma.

missiooniks on aidata kaasa kliendi äritegevuse tõhustamisele ja ressursside säästmisele, rakendades oskuslikult IT alaseid teadmisi ja kogemusi. Tulevikuvisioon: olla tunnustatuim tarkvaralahenduste pakkuja Eestis, oma klientide seas hinnatud kõrge kvaliteedi ja uuenduslike lahenduste poolest.

Meie lahendused põhinevad ulatuslikel teadmistel uuest tehnoloogiast ning oskustest kohandada seda vastavalt meie klientide vajadustele.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>