Parim IT firma profiil

Midagi nii ehad pole ammu lugenud kui

Quickly and With Style OÜ firma profiil
     - Me oleme sild äri ja IT vahel

Quickly and With Style OÜ on 2000 a. asutatud infotehnoloogia ettevõte. Firma peamiseks tegevusalaks on kodulehekülgede tegemine, IT alane koolitus ja IT tugiisiku teenus.

Erinevalt ühele või paarile valdkonnale, reeglina standardiseeritud metodoloogiate kasutamisele ning valmisandmete tootmisele spetsialiseerunud firmadest, kuulub Quickly and With Style OÜ laia metoodilist arsenali kasutavate ja kliendi probleemist lähtuvate firmade hulka. Me loome tarkvara, mis annab meie klientidele konkurentsieelise. Meie poolt pakutavad tarkvarapõhised lahendused võimaldavad märgatavalt parandada ettevõtte majandustulemusi.

Meie ülesandeks on kliendi nõustamine optimaalse, klienti rahuldava, sobivaima IT lahenduse leidmiseks. Erinevalt suurfirmadest arvestab väikefirma paremini kliendi vajadustega, olles paindlik ja innovatiivne. Quickly and With Style OÜ on oma tegevuses keskendunud peamiselt väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele. Suurematele ettevõtetele pakume spetsiifilisi lahendusi.

Firmale on väga oluline oma töötajate töö kvaliteet ja seetõttu püüame valida töötajaid, kellel on juba kogemus. Firmas töötavad IT alase töökogemusega sertifitseeritud spetsialistid, kelle teadmiste pagas on formeerunud pikaajalise tööstaazhi arvel Eesti suurimates ning tuntuimates infotehnoloogia kontsernides. Personali hulka kuulub ka vilunud programmeerijaid.

Oleme kogenud aina kasvavat nõudlust ja survet turvalahenduste järele, mis kaitseks võrgukeskkondi üha keerukamate rünnete vastu. Koostöös turva-ala juhtiva uuendajaga saavutame me täiesti uue taseme kaitses, mis on kindlam, vähem kallim ja kergem hallata kui eraldi, integreerimata turvatooted. Oleme töötanud koos eri maade meeskondadega ja seda kaudu õppinud ja täiendanud oma töökultuuri. Tänaseks on suur osa meie personalist sertifitseeritud asjatundjad.

Meie missioon on pidevalt suurendada ettevõtte väärtust. Meie eesmärgiks on olla oma klientidele usaldusväärne infotehnoloogia alane partner, aidates neil läbi meie teenuste kokku hoida ettevõtte aega ning raha.

Usume, et juhul kui otsustate meiega koostööd teha, saab see olema viljakas.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>