Parim IT firma profiil

Magic Ltd. firma profiil
     - Loob väärtusi

Magic Ltd. on Eesti erakapitalil põhinev firma, mille põhitegevus on meelelahutus. Firma on tegutsenud 2005. aastast.

Kasutades oma pikaajalisi kogemusi ning kontakte usume, et nii pakutavate teenuste kui ka tehtud töö kvaliteet on ühed parimad. Oleme kindel IT partner, kelle teenuseid saab stabiilselt ja turvaliselt kasutada ja kes on kindlalt olemas ning kelle personal areneb koos IT-arenguga Magic Ltd. sai suhteliselt lühikese aja jooksul asutuseks, mis spetsialiseerub erinevat tüüpi magic.ee internetipood, mängukaartide ostmine ja müümine internetis tööle sertifitseerimisele.

Meil on klientidele tasuta telefonitugi E-R 9:00-18:00. Magic Ltd. vahendab oma klientidele eelkõige usaldust ning rahulolu, Meie sihtgrupiks on keskmised ning väiksemad riigi- ja eraettevõtted.

Magic Ltd. meeskond soovib omalt poolt aidata kaasa kogu riigi internetiarengule ja üldisele interneti aktiivsuse tõusule. Meeskonnatöö – meie spetsialistid täiendavad üksteist teadmiste ja oskuste osas, kindlustades klientidele kvaliteetse töö. Magic Ltd. keskendub oma töötajate osas eelkõige headele projektijuhtidele, kes suudavad selgitada välja kliendi probleemi ning hiljem ka konkreetseid lahendusi arusaadavas keeles kliendile selgitada, olles selliselt usaldusväärseks IT partneriks.

Meil ei ole ühtegi müügimeest ja ei saa ka olema. Müüvad meie tööd ja rahulolevad kliendid, uus klient leiab meid ise selle abil üles. Veebitööd ei saa teha konveieritööna vaid seda tuleb teha rõõmuga. Tegutseme kaugeleulatuvat perspektiivi omades ning kliendi rahulolu ja muude huvipoolte nõuetega arvestades. Omame häid koostööpartnereid nendes IT valdkondades, mida ise ei teosta.

Missioonist tulenevalt on Magic Ltd. eelkõige individuaaltellimuste firma. Selline profiil nõuab paindlikust ja metoodilist lähenemist ning teostamist suhtelises kiiruses ja hinnas. Oleme püüdnud neid tingimusi oma klientidele täita ning teeme seda ka edaspidi. Mõistagi pole individuaaltellimus tervikuna sama kiire ja odav kui masstootmine, kuid kogemus näitab, et eritingimustega individuaaltellimuse mahutamine valmisandmete tootmisele spetsialiseerunud firma tööskeemidesse läheb siiski kallimaks ja aeganõudvamaks. Infoühiskonda teedrajavate üksikprojektide loomise kõrval on meie eesmärgiks viia mitte ainult Interneti kasutamine, vaid ka haldamine tavakasutajani, luua keskkond, milles keerukate dünaamiliste lehekülgede koostamine muutub sedavõrd lihtsaks, et ei nõua mingeid eriteadmisi ei arvutivõrkudest, HTML-vormingust või programmeerimiskeeltest.

Teie peamiseks võiduks saab olema veendumus Teie poolt valitud lahenduse õiguses ning selleks eraldatud eelarve ja tehtud kulutuste vastavus Teie poolt püstitatud ülesannetele.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>