Parim IT firma profiil

Midagi nii ehad pole ammu lugenud kui

Quickly and With Style OÜ firma profiil
     - Me oleme sild äri ja IT vahel

Quickly and With Style OÜ on Eesti kapitalil põhinev ettevõte, kes pakub oma abi infotehnoloogia valdkondade arendamisel.

Meie teguviisiks on IT valdkonna täislahendused, võtmed kätte meetodil (IT struktuuri analüüs, projekteerimine, väljaehitamine, käivitamine ning järelhooldus.) Quickly and With Style OÜ sai suhteliselt lühikese aja jooksul asutuseks, mis spetsialiseerub erinevat tüüpi kodulehekülgede tegemine, IT alane koolitus ja IT tugiisiku teenus tööle sertifitseerimisele. Meie lõpptarbija on ikkagi eestikeelne, kuigi meie kliendid on tihti hoopis rahvusvahelised suurkontsernid.

infotehnoloogia valdkonnas on meie sihiks pakkuda kliendile parim tehniline lahendus. Kliendi vajadusi põhjalikult uurides aitame organisatsioonil tungida internetti ning rakendada kogu kiiresti areneva internetikeskkonna organisatsioonile kasulikult tööle. Meie sihtgrupiks on keskmised ning väiksemad riigi- ja eraettevõtted.

Meie jaoks on väga tähtis töötajate kõrge pühendumus, mis tagab parimad töötulemused. Meie tiimi liikmed on kogemustega ja enamasti üle kümne aastase IT kogemusega. Kliendi vajadusi silmas pidades loovad lahendusi infotehnoloogiavaldkonnas pikaajalisi kogemusi omavad spetsialistid.

Quickly and With Style OÜ on firma, mis eksklusiivselt tegeleb infotehnoloogia lahenduste väljatöötamisega tootjatele. Meie mõistame keelt, mida tootjad räägivad, olles samas ultrakaasaegne tarkvarafirma. Pakume erinevaid IT alaseid teenuseid alates ühekordsest hooldusväljakutsest kuni süstemaatiliste arendusprojektideni ning püsihoolduslepinguteni. Me oleme innovatiivsed.

Quickly and With Style OÜ missioon on olla professionaalseks partneriks erilaadsete tarkvaralahenduste loomisel. Me juhindume visioonist.

Kui Teiega pole ühendust võetud 48h jooksul, siis saatke uus kiri või helistage

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>