Firma profiil

Quickly and With Style OÜ firma profiil
     - Meie teenime teid

Keskseks küsimuseks on – Milles seisneb tellija infotehnoloogia alane probleem?

Propageerime vaba tarkvara kasutamist vähendamaks tarkvarapiraatlust ja kulusid. Erinevalt ühele või paarile valdkonnale, reeglina standardiseeritud metodoloogiate kasutamisele ning valmisandmete tootmisele spetsialiseerunud firmadest, kuulub Quickly and With Style OÜ laia metoodilist arsenali kasutavate ja kliendi probleemist lähtuvate firmade hulka. Anname kindlustunde, et probleemi korral on kokkulepitud aja jooksul kohal spetsialist, kes alustab vea otsingut, hooldust, vea likvideerimist või IT-seadmete remonti.

Meie ülesandeks on kliendi nõustamine optimaalse, klienti rahuldava, sobivaima IT lahenduse leidmiseks. Erinevalt suurfirmadest arvestab väikefirma paremini kliendi vajadustega, olles paindlik ja innovatiivne. Oleme tõestanud oma kompetentsust mitmete Eesti suuremate ettevõtete andmebaaside, veebilahenduste ja integreeritud infosüsteemide arendamisel.

Parema tulemuse saamiseks kaasame eriti spetsiifiliste lahenduste loomisel ja arendamisel koostööpartnereid üle kogu Eesti ja välismaalt. Firmale on väga oluline oma töötajate töö kvaliteet ja seetõttu püüame valida töötajaid, kellel on juba kogemus. Meie oskustöölised annavad teenusele garantii ja pakuvad tehnilist tuge muudud tark- ja riistvarale.

Meie eesmärk on olla hea IT partner. Oleme valmis teostama Teile vajalike IT projektide juhtimise, et Teie saaksite keskenduda oma põhitegevusele. Tagame kvaliteetse teenuse. Tegutseme kaugeleulatuvat perspektiivi omades ning kliendi rahulolu ja muude huvipoolte nõuetega arvestades.

Firma eesmärk on olla infotehnoloogia valdkonna innovatsioonikeskuseks, mis katab innovatsiooniahelas kõik. Eesmärgid: Kõrgkvaliteetsete elektriteenuste osutamine ning kõikide huvipoolte rahulolu tagamine.

Teeme kõik, et klient saaks parima ning teda rahuldava lahenduse.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>