Firma profiil

Midagi nii ehad pole ammu lugenud kui

Quickly and With Style OÜ firma profiil
     - Keep IT simple

Quickly and With Style OÜ on alates 2000. aastast Eesti turul tegutsev infotehnoloogia firma.

Meie firma peamisteks oskusteks, mida professionaaselt kodulehekülgede tegemine, IT alane koolitus ja IT tugiisiku teenus tööga tegeledes peab silmas pidama, on:
Rutiinitaluvus
Professionaalsed oskused
Analüüsivõime
Teadmised infotehnoloogiast
Esinemisoskus
Teenindusvalmidus
Meeskonnatöö
Eelnev töökogemus Meie tegevus hõlmab erinevate Internetilahenduste loomist, milles on rõhk asetatud personaalsele klienditeenindusele, uudsetele ja originaalsetele lahendustele, mida kõike saadab professionaalne teostus. Oleme kindel IT partner, kelle teenuseid saab stabiilselt ja turvaliselt kasutada ja kes on kindlalt olemas ning kelle personal areneb koos IT-arenguga

Kasutades paindlikku ning kliendisõbralikku teenindusvormi, püüame alati leida parima hinna-kvaliteedi suhtega IT lahendust igale kliendile, kes meie poole pöördub. Meie ülesandeks on kliendi nõustamine optimaalse, klienti rahuldava, sobivaima IT lahenduse leidmiseks. Meie kliendid on Eesti ja Põhjamaade ettevõtted, kes soovivad muuta oma firma igapäevase töö efektiivsemaks tarkvaralahendusi kasutades.

Meeskonnatöö – meie spetsialistid täiendavad üksteist teadmiste ja oskuste osas, kindlustades klientidele kvaliteetse töö. Meil on väike, sõbralik, rutiinivaba ja oma tööd armastav tiim. Meie jaoks on väga tähtis töötajate kõrge pühendumus, mis tagab parimad töötulemused.

Meil ei ole ühtegi müügimeest ja ei saa ka olema. Müüvad meie tööd ja rahulolevad kliendid, uus klient leiab meid ise selle abil üles. Veebitööd ei saa teha konveieritööna vaid seda tuleb teha rõõmuga. Tagame oma klientidele kõrge kvaliteediga teenuse ning loome tugeva, usaldusväärse ning toimiva partnerlussideme. Te saate kiiresti kasulikku nõu kõrge kvalifikatsiooniga spetsialistilt.

Meie missioon on pidevalt suurendada ettevõtte väärtust. Quickly and With Style OÜ eesmärgiks on arendada ettevõtet läbi kvaliteetse ja efektiivse tootmise, kindlustamaks kasumlikkus ja usaldusväärsus.

Quickly and With Style OÜ klienditeeninduse tipptaset on esile toonud ka mitmed sõltumatud turu-uuringud Eesti arvutifirmade seas.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>