Õpilase IT praktika iseloomustus

Võrumaa Ühendatud Maaparanduskool
25.09.2020
Joonas Rebane iseloomustus

Õpilane Joonas Rebane koolist Võrumaa Ühendatud Maaparanduskool, erialalt Tarkvara arendus sooritas praktika asutuses OÜ Häkker ajavahemikul Jaanuarist-Juunini. Praktika eesmärgiks oli koolis omandatud teoreetiliste teadmiste kinnitamine läbi praktika. Õpilane asus ametikohale nimetusega häkker.

Praktika jooksul tuvus Joonas Rebane ettevõtte OÜ Häkker struktuuriga. Tööülesanded: #TOOYLESANDED.

Joonas õpib ja arendab ennast ka iseseisvalt ning osaleb aktiivselt ettevõtte poolt korraldatud täiendkoolitustel Joonas on initsiatiivikas ning õpihimuline, viib ennast uute toodetega iseseisvalt ja kiiresti kutssi ning soovib alati uusi teadminija kogemusi rakendada. Oma ülesannetega sai Joonas väga hästi hakkama, omandas kiirelt vajalikud oskused, oma töökustuste kiireks ja korrektseks täitmiseks. Joonas on kohusetundlik, väga töökas, korrektne, täpne ja arenguvõimaline töötaja. Käitumine ja suhtlemine töökaaslastega oli korrektne ja eeskujulik. Oma töös oli praktikant rahulik ja järjekindel. Alustatud töö viidi alati lõpuni.

Vastavalt praktika programmile pidas õpilane praktika pärvikut ja tal on valminud õigeagselt praktika aruanne. Valdas infotehnoloogiaalaseid mõisteid. On võimalike etteantud tööülesannete kirjelduse järgi iseseisvaks tööks.

Joonas on olnud pühendunud ja usaldusväärne töötaja oma tööandjale. Selle lühkese ajaga elas hästi sisse OÜ Häkker töösse, tundis ise huvi töökorralduse vastu ja oli igati abivalmis, kohusetundlik ning täpne.

Praktikandi hindeks annan 4 (väga hea)

Lugupidamisega

Bill Värav

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>