Õpilase IT praktika iseloomustus

Meeldiv iseloomustus –

Tallinna Ärikool
31.08.2020
Jaanus Suusk iseloomustus

Tallinna Majanduskooli õpilane Jaanus Suusk viibis praktikal firmas Veebitreialid OÜ

Tema peamiste tööülesanded olid kodulehekülgede tegemine, IT alane koolitus ja IT tugiisiku teenus

Jaanus on kohusetundlik, väga töökas, korrektne, täpne ja arenguvõimaline töötaja. Praktikant sai talle püstitatud tööülesannetega väga hästi hakkama, ning tal ei tekkinud probleeme nende lahendamisel. Ka teiste töötajate murede lahendamisel oli ta väga innukas. Jaanus õpib ja arendab ennast ka iseseisvalt ning osaleb aktiivselt ettevõtte poolt korraldatud täiendkoolitustel Jaanus on tagasihoidlik ja järjekindel, näitas üles aktiivselt huvi Veebitreialid OÜ infotehnoloogiliste süsteemide vastu. Jaanus Suusk on antud erialal pädev.

On võimalike etteantud tööülesannete kirjelduse järgi iseseisvaks tööks. Jaanus teenindamiskvaliteedi, suhtlemis- ja käitusmisoskuste kohta ei ole klientidel kaebusi laekunud, pigem vastupidi – on avaldatud tänu abivalmiduse ja meeldiva teeninduse eest.

Jaanus on olnud pühendunud ja usaldusväärne töötaja oma tööandjale. Praktika juhendajana jäin praktikandi tegevusega väga rahule.

Hinnang: väga hea.

Lugupidamisega

Kristiina Huinmets

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>