Firma profiil

Midagi nii ehad pole ammu lugenud kui

firma profiil
     - Sinu äri puuduv osa

on Eesti kapitalil põhinev ettevõte, kes pakub oma abi valdkondade arendamisel.

Propageerime vaba tarkvara kasutamist vähendamaks tarkvarapiraatlust ja kulusid. Meie tegevus hõlmab erinevate Internetilahenduste loomist, milles on rõhk asetatud personaalsele klienditeenindusele, uudsetele ja originaalsetele lahendustele, mida kõike saadab professionaalne teostus. Aitame ettevõtetel nende visioonist ja strateegiast tuletada visuaallahenduste põhiraamistiku.

Me töötame selle nimel, et pakkuda oma klientidele parima kvaliteediga projekte. Erinevalt suurfirmadest arvestab väikefirma paremini kliendi vajadustega, olles paindlik ja innovatiivne. on oma tegevuses keskendunud peamiselt väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele. Suurematele ettevõtetele pakume spetsiifilisi lahendusi.

Meie jaoks on väga tähtis töötajate kõrge pühendumus, mis tagab parimad töötulemused. meeskond soovib omalt poolt aidata kaasa kogu riigi internetiarengule ja üldisele interneti aktiivsuse tõusule. Meie konsultantide abil on võimalik hinnata protsesside kulgu, planeerida protsessidesse ja tööjaotustesse muudatusi.

Paljudele on tuttav olukord koosolekul, kus nenditakse halbu tulemusi ja otsitakse selle parendamiseks väljapääse, mis ei eelda suuri investeeringuid. Sisuliselt tähendab see olemasolevate ressursside efektiivsemat ümberjaotamist. Üheks võimaluseks on keskenduda firma põhitegevusele ja anda sellega mitte seotud toimingud teenuseosutajate kätte. Koos kliendiga leiame mõistlikud lahendused. Oleme alustatnud teise põlvkonna toodete arendamist, mis vahetavad aja jooksul välja esimese põlvkonna tooted.

missiooniks on aidata kaasa kliendi äritegevuse tõhustamisele ja ressursside säästmisele, rakendades oskuslikult IT alaseid teadmisi ja kogemusi. eesmärgiks on luua laia funktsionaalsusega ja kasutajasõbralikke lahendusi.

Teie uus koostööpartner – .

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>