Parim IT firma profiil

firma profiil
     - Uue generatsiooni infotehnoloogia lahendused

on alates . aastast Eesti turul tegutsev firma.

on Baltimaade üks parimaid ja kogenuimaid firma, kelle tegevus kindlasti veelgi laieneb. Hooldame teie olemasolevat tehnikat ja konsulteerime uue hankimisel. Propageerime vaba tarkvara kasutamist vähendamaks tarkvarapiraatlust ja kulusid.

on suurepärast klienditeenindust pakkuv professionaalne ja usaldusväärne partner. Meil on klientidele tasuta telefonitugi E-R 9:00-18:00. Oleme tõestanud oma kompetentsust mitmete Eesti suuremate ettevõtete andmebaaside, veebilahenduste ja integreeritud infosüsteemide arendamisel.

Meie tiimi liikmed on kogemustega ja enamasti üle kümne aastase IT kogemusega. Meie meeskond on valdavalt infotehnoloogilise või majandusliku kõrgharidusega või on vastavat kõrgharidust omandamas. Oleme kindel IT partner, kes koolitab oma eksperdid ja spetsialistid ise.

Oleme valmis looma laias valikus erinevaid internetilahendusi: alates kodulehekülgedest kuni suurte, firma sisevõrgu e. intranetiga integreeritud e-poodide ja portaalide lahendusteni. Praeguseks on see väikefirma ennast tõestanud võimelisena luua spetsiaaltarkvara ning spetsiifilisi infosüsteeme. Kuna peame oluliseks teenuste kvaliteeti, ei ole firma ennast soovitud tasemel spetsialistide piiratud ressurssi tõttu avalikult reklaaminud ja tööd on peamiselt saadud soovituste kaudu.

Meie missioon on garanteerida, et IT lahendused töötaksid. Tulevikuvisioon: olla tunnustatuim tarkvaralahenduste pakkuja Eestis, oma klientide seas hinnatud kõrge kvaliteedi ja uuenduslike lahenduste poolest.

Ehk saame aidata ka Teie ettevõtte tegevust efektiivsemaks muuta?

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>