Õpilase iseloomustus

Majandusülikool
15.07.2020
Mati Suvaline iseloomustus

Õpilane Mati Suvaline koolist Majandusülikool, erialalt Tarkvara arendus sooritas praktika asutuses AS Pesumasinad ja sõbrad ajavahemikul kevadel. Praktika eesmärgiks oli koolis omandatud teoreetiliste teadmiste kinnitamine läbi praktika. Õpilane asus ametikohale nimetusega andmete sisetaja.

Tema peamisteks tööülesanneteks on Pesumasina nupude keeramine õiges taktis.

Tema teab ja oskab ning temalt küsivad kolleegid meeleldi nõu ja abi just aruvti riist- ja tarkvara osas. Töötajatega suhtemisel oli Mati viisakas ning aupaklik. Jättis endast väga avatud ja sõbraliku mulje. Mati omab potensiaali saada heaks spetsialistiks ettevõttele, kuna ta on sügavalt huvitatud uuest tehnoloogiast. Oma tööülesannetega sai ta väga hästi hakkama, ta tegi isegi rohkem kui me oodata oskasime. Mati on kohusetundlik, väga töökas, korrektne, täpne ja arenguvõimaline töötaja. Mati Suvaline on antud erialal pädev.

On võimalike etteantud tööülesannete kirjelduse järgi iseseisvaks tööks. Mati teenindamiskvaliteedi, suhtlemis- ja käitusmisoskuste kohta ei ole klientidel kaebusi laekunud, pigem vastupidi – on avaldatud tänu abivalmiduse ja meeldiva teeninduse eest.

Kokkuvõttes olen praktikandi tööga rahul Praktika juhendajana jäin praktikandi tegevusega väga rahule.

Üldhinnang tehtud tööle ja praktikandile “väga hea”(5).

Lugupidamisega

Ants Kupi

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>