Firma profiil

Midagi nii ehad pole ammu lugenud kui

Tallinna IT Kooli IT talitus firma profiil
     - Võimalused on lõputud

Tallinna IT Kooli IT talitus on omandanud kogemusi alates 1997. aastast kvaliteetse IT teenus pakkumine turul.

Loome unikaalseid tarkvaralahendusi, mis aitavad Eesti ettevõtetel ja organisatsioonidel automatiseerida oma kõige kriitilisemaid äriprotsesse. Terviklahenduste loomisel eelistame vabavaralisi platvorme. Varas

Tallinna IT Kooli IT talitus äritegevus lähtub kliendikesksuse põhimõttest. Erinevalt suurfirmadest arvestab väikefirma paremini kliendi vajadustega, olles paindlik ja innovatiivne. Meie kliendid on Eesti ja Põhjamaade ettevõtted, kes soovivad muuta oma firma igapäevase töö efektiivsemaks tarkvaralahendusi kasutades.

Meil on väike, sõbralik, rutiinivaba ja oma tööd armastav tiim. Oleme kindel IT partner, kes suudab erinevate probleemide lahendamisel kaasata vastava eriala eksperte. Hindame kõrgelt ausust ja privaatsust.

Tallinna IT Kooli IT talitus on firma, mis eksklusiivselt tegeleb infotehnoloogia lahenduste väljatöötamisega tootjatele. Meie mõistame keelt, mida tootjad räägivad, olles samas ultrakaasaegne tarkvarafirma. Tallinna IT Kooli IT talitus on inimsõbralik. Oleme pidevas arengus, muutume iga päevaga paremaks.

Meie missiooniks on luua ettevõtetele pikaajalist lisaväärtust läbi professionaalsete IT lahenduste. Firma loodi eesmärgiga pakkuda klientidele IT alaseid konsultatsioone, kliendi erisoovidest lähtuvat tarkvara ja infosüsteeme ning usaldusväärset partnerlust.

Me aitame teha oma kliendid tugevaks, luues neile IT-lahenduste abil konkurentsieeliseid.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>