Firma profiil

Tallinna IT Kooli IT talitus firma profiil
     - Sinu äri puuduv osa

Keskseks küsimuseks on – Milles seisneb tellija infotehnoloogia harisdusasutuses alane probleem?

Meie töö tulemusena saavutatakse infosüsteemi viimine vastavusse rahvusvahelise standardi nõuetega, mis praktikas võib tuua kaasa ettevõtte kaitsetaseme paranemise. Me oleme toeks alates probleemide analüüsimisest kuni lõpplahenduse juurutamiseni. Iga kliendipoolse probleemi lahkamisel jälgime rangelt kliendi omapära ja tema tegevusvaldkonna spetsiifikat.

Iga kliendisuhte eest vastutab konkreetne projektijuht, kes koordineerib kogu tööd alates ülesande püstitusest kuni konkreetsete lahenduste tähtajalise valmimiseni. Tallinna IT Kooli IT talitus väärtustab sõbralikku ja professionaalset klienditeenindust, sihikindlust ja vastutusjulgust otsuste tegemisel ning avatust nii firma sees kui partnerite ja klientidega suhtlemisel. Oleme tõestanud oma kompetentsust mitmete Eesti suuremate ettevõtete andmebaaside, veebilahenduste ja integreeritud infosüsteemide arendamisel.

Tallinna IT Kooli IT talitus firmas töötavad ainult oma ala spetsialistid, kes on aastatepikkuse kogemusega võimelised lahendama isegi võimatuna näivaid ülesandeid. Meie oskustöölised annavad teenusele garantii ja pakuvad tehnilist tuge muudud tark- ja riistvarale. Te tutvute firmaga kelle meeskonnaliikmed omavad aastatepikkusi kogemusi.

Kui analüüsida Eesti turu suurust ning siin IT valdkonnas tegutsevate firmade hulka, siis tekkib tahes-tahtmata küsimus: IT firmasi on piisavalt palju – milleks siia veel ühte vaja ? Vastuses sellele küsimusele leiate ka mõttetera, mille poolest erineb eelkõige Tallinna IT Kooli IT talitus oma konkurentidest.

Tallinna IT Kooli IT talitus tegevus ei vasta traditsioonilise jaemüügi põhimõtetele – müüa kiiresti ning suurtes kogustes erinevate tarnijate poolt reklaamitud ning ettesöödetud kaupu, mille tegelik väärtus lõpptarbijale on tihtipeale kahtlase iseloomuga. Tallinna IT Kooli IT talitus vahendab oma klientidele eelkõige usaldust ning rahulolu, mitte aga odavaima hinnaga kaupa, mis kliendile tulevikus hulgaliselt peavalu võib valmistada. Tallinna IT Kooli IT talitus rajati 1997 aastal. Te saate kiiresti kasulikku nõu kõrge kvalifikatsiooniga spetsialistilt.

Tallinna IT Kooli IT talitus missiooniks on luua äriväärtust organisatsioonidele, kasutades selleks IT võimalusi. Meie eesmärgiks on kliendi pikemaajaline rahulolu, mille oluliseks kriteeriumiks on ka tähtaegadest kinnipidamine.

Püsikliendile on meil erinevad soodustused (näiteks soodustused uue riist-ja tarkvara soetamisel).

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>