Firma profiil

Midagi nii ehad pole ammu lugenud kui

Tallinna IT Kooli IT talitus firma profiil
     - Loob väärtusi

Tallinna IT Kooli IT talitus ei ole traditsiooniline IT firma.

Meie tarkvara hõlmab valdkondi nagu projekteerimine, materjalide ja ressursside planeerimine, laomajandus, ressursside optimeerimine, finantsanalüüs jms. Me loome tarkvara, mis annab meie klientidele konkurentsieelise. Iga kliendipoolse probleemi lahkamisel jälgime rangelt kliendi omapära ja tema tegevusvaldkonna spetsiifikat.

Näeme ennast kliendi infosüsteemide arendamise juures peatöövõtjana ja nõuandjana. Tallinna IT Kooli IT talitus vahendab oma klientidele eelkõige usaldust ning rahulolu, Tallinna IT Kooli IT talitus on oma tegevuses keskendunud peamiselt väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele. Suurematele ettevõtetele pakume spetsiifilisi lahendusi.

Oleme kindel IT partner, kes koolitab oma eksperdid ja spetsialistid ise. Tallinna IT Kooli IT talitus firmas töötavad ainult oma ala spetsialistid, kes on aastatepikkuse kogemusega võimelised lahendama isegi võimatuna näivaid ülesandeid. Meie tugevus peitub meie inimestes, kvaliteedis ja paindlikkuses.

Kujuta ette mugavat tugitooli, konservatiivses end õdusas ruumis. Sinu ees on kamin, kus praksuvad puud ning leek annab sooja ning hämarat valgust. Käeulatuses on midagi head ning sa ei pea muretsema vaid võid tegeleda sellega, mis sulle meeldib. Kui nüüd mõte läheb arvuti peale, siis tundub selline elu võimatu, sest arutid on vigased ja ei tööta kunagi. Oleks selline maailm vaid võimalik, kus ma tegelen asjadega, mis mulle meeldivad… Teisisõnu on meie eesmärgiks vähendada kliendi kohustusi seoses IT süsteemide ja nende haldamisega, mis võimaldab tal keskenduda põhitegevusele. Üheskoos me suurendame Sinu võimalusi ja vähendame kulutusi.

Meie missioon: aidata oma klientidel saavutada paremaid tulemusi. Tallinna IT Kooli IT talitus visioon on olla tuntud kui kliendikeskne ja usaldusväärne IT teenindusettevõte, kes pakub parimaid teenuseid ja lahendusi.

Tallinna IT Kooli IT talitus hüüdlauseks on: Tallinna IT Kooli IT talitus on mugav! Me teeme kõik selleks, et Teil oleks mugav ja tunneksite rõõmu oma töövahenditest.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>