Iseloomustus mu hea sõbra kohta

Kuna olen poole kohaga ka õpetaja siis meil kirjutati täna õpilase kohta iseloomustus:

Tallinna Ärikool
12.07.2020
Jaanus Suusk iseloomustus

Õpilane Jaanus Suusk koolist Tallinna Ärikool, erialalt Tarkvara Arendus sooritas praktika asutuses Veebitreialid OÜ ajavahemikul 1 jan 2009 a. kuni 25 mai 2009 a.. Praktika eesmärgiks oli koolis omandatud teoreetiliste teadmiste kinnitamine läbi praktika. Õpilane asus ametikohale nimetusega kodulehekülgede tegemine ja kasutajatugi.

Praktilise tegevusena tehti – uute arvutite ja võrguprinterite ettevalmisetemine tööks, võrguseadmete markeerimine ja jälgimine ja ühendused kohtarvutitega, kasutusest mahavõetud arvutite testimine ja seisundi fikseerimine, kasutajate arvutitesse tarkvara istalleerimine.

Jaanus Suusk on antud erialal pädev. Käitumine ja suhtlemine töökaaslastega oli korrektne ja eeskujulik. Praktikant sai kõigi talle antud ülesannetega edukalt hakkama töösse suhtus kohusutundega ja tööd tegi korrektselt. Praktikandiga suhtlustasandil probleeme ei esinenud. Kolleegina on Jaanus abivalmis, hästi sõbralik, heasoovlik ja toetav.

Jaanus teenindamiskvaliteedi, suhtlemis- ja käitusmisoskuste kohta ei ole klientidel kaebusi laekunud, pigem vastupidi – on avaldatud tänu abivalmiduse ja meeldiva teeninduse eest. Vastavalt praktika programmile pidas õpilane praktika pärvikut ja tal on valminud õigeagselt praktika aruanne.

Selle lühkese ajaga elas hästi sisse Veebitreialid OÜ töösse, tundis ise huvi töökorralduse vastu ja oli igati abivalmis, kohusetundlik ning täpne. Tunnetas vastutust ja kohustust tööülesannete täitmisel, mis on eriti oluline infotehnoloogia turvalisuse tagamisel. Kokkuvõttes olen praktikandi tööga rahul

ja hindan tema praktikat hindega A.

Lugupidamisega

Kristiina Huinmets

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>