Parim IT firma profiil

Quickly and With Style OÜ firma profiil
     - Sinu äri puuduv osa

Quickly and With Style OÜ alustas oma tegevust 2000 aastal kodulehekülgede tegemine, IT alane koolitus ja IT tugiisiku teenus vallas tegutseva ettevõttena.

Me loome tarkvara, mis annab meie klientidele konkurentsieelise. Oleme tuttavad Interneti tehnoloogia kõigi võimalustega, isegi sellistega millest sa võib-olla kuulnudki pole. Meilt võib alati saada IT alased teenused ning konsultatsioone.

Meil on võimalik igale kliendile läheneda individuaalselt lähtuvalt konkreetsest probleemist ning soovitud lahendusest. Quickly and With Style OÜ on koostöös klientidega pühendunud kasumlikkuse loomisele. Oleme tõestanud oma kompetentsust mitmete Eesti suuremate ettevõtete andmebaaside, veebilahenduste ja integreeritud infosüsteemide arendamisel.

Meil on madal tööjõu voolavus ja töötajate keskmine tööstaaz on viis aastat. Hindame kõrgelt ausust ja privaatsust. Meie jaoks on väga tähtis töötajate kõrge pühendumus, mis tagab parimad töötulemused.

Tänapäeval on iga äriettevõtte ning riigi- ja omavalitsusasutuse eesmärgiks keskendumine oma põhitegevusele. See on aja märk – pole mõtet tegelda põhitegevust toetavate tegevuste arendamise, hoolduse ja haldamise organiseerimisega igas firmas omaette, vaid sellised toetavad tegevused tuleks tellida vastava ala ekspertidelt. Lähtume kliendi spetsiifikast. Tegutseme mudeli 1+1+1=3 alusel.

Meie missioon on garanteerida, et IT lahendused töötaksid. Firma eesmärk on pakkuda oma koostööpartneritele komplektset teenust.

Püsikliendile on meil erinevad soodustused (näiteks soodustused uue riist-ja tarkvara soetamisel).

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>