Õpilase IT praktika iseloomustus

Kuna olen poole kohaga ka õpetaja siis meil kirjutati täna õpilase kohta iseloomustus:

Tallinna Ärikool
12.07.2020
Jaanus Suusk iseloomustus

Jaanus Suusk oli Veebitreialid OÜ ettevõttes praktikal kodulehekülgede tegemine ja kasutajatugi

Jaanus Suusk oli kohustuste täitmisel väga korrektne ning võttis oma tööd väga tõsiselt.

Oma ülesannetega sai Jaanus väga hästi hakkama, omandas kiirelt vajalikud oskused, oma töökustuste kiireks ja korrektseks täitmiseks. Jaanus Suusk on antud erialal pädev. Oma tööülesannetega sai ta väga hästi hakkama, ta tegi isegi rohkem kui me oodata oskasime. Praktikant sai kõigi talle antud ülesannetega edukalt hakkama töösse suhtus kohusutundega ja tööd tegi korrektselt. Praktikandiga suhtlustasandil probleeme ei esinenud. Oma töös oli praktikant rahulik ja järjekindel. Alustatud töö viidi alati lõpuni. Kolleegina on Jaanus abivalmis, hästi sõbralik, heasoovlik ja toetav.

Vastavalt praktika programmile pidas õpilane praktika pärvikut ja tal on valminud õigeagselt praktika aruanne. Valdas infotehnoloogiaalaseid mõisteid. Jaanus teenindamiskvaliteedi, suhtlemis- ja käitusmisoskuste kohta ei ole klientidel kaebusi laekunud, pigem vastupidi – on avaldatud tänu abivalmiduse ja meeldiva teeninduse eest.

Praktika juhendajana jäin praktikandi tegevusega väga rahule. Kokkuvõttes olen praktikandi tööga rahul

Praktikandi tööd hindaksin hindega 5

Lugupidamisega

Kristiina Huinmets

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>