Õpilase iseloomustus

Kukevere Kõrgkool
29.05.2020
Merike Marks iseloomustus

Iseloomustus on praktika aruande lisana esitamiseks koolile Kukevere Kõrgkool. Merike Marks oli HTML Stream OÜ ettevõttes parktikal ajavehmikul 15 jan 2008 a. kuni 25 mai 2008 a.

Praktika aeg oli jagatud tutvumiseks firma struktuuri, funktsioonidega ja nende täiendamiseks vajaminevate arvutipargi ning tarkvaraga.

Kolleegina on Merike abivalmis, hästi sõbralik, heasoovlik ja toetav. Käitumine ja suhtlemine töökaaslastega oli korrektne ja eeskujulik. Merike on tagasihoidlik ja järjekindel, näitas üles aktiivselt huvi HTML Stream OÜ infotehnoloogiliste süsteemide vastu. Praktikant täitis temale antud ülesanded püüdlikult. Merike Marks suhtles kasutajatega ja töökaaslastega viisakalt ning suhtus töösse kohusetundlikult. Merike Marks võiks arendada endas iseseisva töö oskusi- lugeda erialast kirjandust, otsida internetist vajalikku teavet Oma tööülesannetega sai ta väga hästi hakkama, ta tegi isegi rohkem kui me oodata oskasime. Merike saavutab kõigiga hea kontakti, toetab kolleege ning jagab oma häid erialaseid teadmisi ka kaaslastele.

Valdas infotehnoloogiaalaseid mõisteid. Vastavalt praktika programmile pidas õpilane praktika pärvikut ja tal on valminud õigeagselt praktika aruanne. Praktikant sai hakkama kõikide kokkulepitud ülesannetega ning üldhinnang

Kokkuvõttes olen praktikandi tööga rahul

Hindaksin tema tööd praktikal hindega: 5

Lugupidamisega

Igor Kräsin

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>