Parim IT firma profiil

Quickly and With Style OÜ firma profiil
     - Võimalused on lõputud

Quickly and With Style OÜ alustas oma tegevust 2000 aastal kodulehekülgede tegemine, IT alane koolitus ja IT tugiisiku teenus vallas tegutseva ettevõttena.

Meie ülesanne on teha teie arvutisüsteemid võimalikult töökindlaks ja silmapaistmatuks – et teie saaksite keskenduda oma põhitegevusele. Meie tööks on kodulehekülgede tegemine, IT alane koolitus ja IT tugiisiku teenus, sellega seotud töid tellides on iga asutuse soov näha neid töid tegemas kõige paremat konsultanti. Pikemaajalistes projektides, mis vältavad mõnest kuust aastani, muutuvad konsultandid nagu oma asutuse töötajateks, veetes süsteemi ülespaneku kriitilisematel hetkedel kliendi peakasutajatega koos 24 tundi ööpäevas. Iga kliendipoolse probleemi lahkamisel jälgime rangelt kliendi omapära ja tema tegevusvaldkonna spetsiifikat.

Quickly and With Style OÜ äritegevus lähtub kliendikesksuse põhimõttest. Me teeme kõik selleks, et mõista oma klienti ja tema reaalseid vajadusi. Quickly and With Style OÜ on oma tegevuses keskendunud peamiselt väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele. Suurematele ettevõtetele pakume spetsiifilisi lahendusi.

Meie oskustöölised annavad teenusele garantii ja pakuvad tehnilist tuge muudud tark- ja riistvarale. Quickly and With Style OÜ meeskonda kuuluvad kõrgelt kvalifitseeritud töötajad, kellest enamus omab aastatepikkust pikaajalist kogemust ja oskusteavet meie tegevusvaldkonnas. Te tutvute firmaga kelle meeskonnaliikmed omavad aastatepikkusi kogemusi.

Paljudele on tuttav olukord koosolekul, kus nenditakse halbu tulemusi ja otsitakse selle parendamiseks väljapääse, mis ei eelda suuri investeeringuid. Sisuliselt tähendab see olemasolevate ressursside efektiivsemat ümberjaotamist. Üheks võimaluseks on keskenduda firma põhitegevusele ja anda sellega mitte seotud toimingud teenuseosutajate kätte. Quickly and With Style OÜ on juhtiv infotehnoloogia valdkonna esindaja Eestis, Lätis ja Leedus. Oleme omal alal üheks innovatiivsemaks ettevõtteks.

Meie missiooniks on pakkuda IT lahendusi, millega töötamine on lisaks mugavusele ja lihtsusele ka meie klientidele eluliselt vajalik ja nende äri eduks. Meie eesmärgiks on olla oma klientidele usaldusväärne infotehnoloogia alane partner, aidates neil läbi meie teenuste kokku hoida ettevõtte aega ning raha.

Me aitame teha inimesed tugevaks, muutes avaliku info neile kergesti kättesaadavaks ja mugavalt kasutatavaks.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>