Õpilase iseloomustus

Meeldiv iseloomustus –

Tallinna Kõrgem IT tehnikum
29.05.2020
Erki Saabas iseloomustus

Praktikant: Erki Saabas. Amet: helpdeski klienditoe spetsialisti töö. Periood: 1.01.2009 a. kuni 2.06.2009 a.

Praktikandil oli võimalik tutvuda Elion infosüsteemiga. kehtivate eeskirjadega ning abiks olla kasutajatoe igapäevases töös.

Õpilane Erki Saabas on kohustetundlik, täpne ja iseseisev. Praktikant sai kõigi talle antud ülesannetega edukalt hakkama töösse suhtus kohusutundega ja tööd tegi korrektselt. Praktikandiga suhtlustasandil probleeme ei esinenud.

Valdas infotehnoloogiaalaseid mõisteid. Praktikant sai hakkama kõikide kokkulepitud ülesannetega ning üldhinnang Vastavalt praktika programmile pidas õpilane praktika pärvikut ja tal on valminud õigeagselt praktika aruanne. On võimalike etteantud tööülesannete kirjelduse järgi iseseisvaks tööks.

Selle lühkese ajaga elas hästi sisse Elion töösse, tundis ise huvi töökorralduse vastu ja oli igati abivalmis, kohusetundlik ning täpne. Erki on olnud pühendunud ja usaldusväärne töötaja oma tööandjale.

Praktikandi hindeks annan 4 (väga hea)

Lugupidamisega

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>